Zoveel onderbroeken heeft de gemiddelde Nederlandse man

Om erachter te komen hoeveel onderbroeken de gemiddelde Nederlandse man heeft, moeten we natuurlijk ook weten welk soort heren ondergoed deze mannen zoal dragen. In deze blog lees je er alles over!

 

Basics

Voor de meeste mannen geldt dat onderbroeken een alledaags kledingstuk zijn, een soort tweede natuur. Deze basics vormen het grootste deel van de onderbroekencollectie. Ze zijn comfortabel, vertrouwd en worden zonder veel nadenken dag in, dag uit gedragen. Het is aannemelijk dat de gemiddelde man tussen de zeven en tien van dit type heren boxershort in zijn lade heeft liggen. Genoeg om de hele week comfortabel door te komen zonder steeds naar de wasmand te hoeven grijpen.

 

Sportieve varianten

Voor mannen die actief zijn, voegen we een extra categorie toe: de sportieve onderbroeken. Deze variëren van strakke boxershorts tot ademende slips, ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden tijdens fysieke activiteiten. Reken op zo’n twee tot drie van deze exemplaren, afhankelijk van de sportieve activiteiten die je beoefent.

 

Nette onderbroeken

Voor formelere gelegenheden of wanneer een man net dat beetje extra aandacht aan zijn outfit wil besteden, zijn er waarschijnlijk een paar ‘nettere’ onderbroeken in de collectie te vinden. Denk aan modellen met een subtiel patroon, gemaakt van fijnere stoffen. Hier volstaan één of twee exemplaren meestal, maar ze voegen wel een vleugje elegantie toe aan de garderobe.

 

De vergeten onderbroeken

Nu we een idee hebben van de verschillende soorten onderbroeken, laten we het hebben over de stukken die vaak vergeten worden. We hebben allemaal die paar onderbroeken die we al jaren hebben en eigenlijk zelden dragen. Misschien zijn ze een beetje versleten, misschien zijn ze gewoon niet zo comfortabel als de rest. Toch lijken ze zich vast te klampen aan de randen van onze ondergoedlades.

 

De ‘noodgevallen’

En laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal die ene onderbroek die we alleen aantrekken in noodgevallen. Het elastiek is misschien een beetje uitgerekt, er zit misschien een klein gaatje, maar toch kunnen we er geen afscheid van nemen. Deze vallen niet echt onder de dagelijkse dragers, maar ze verdienen wel een vermelding.

 

Conclusie

Dus, hoeveel onderbroeken heeft de gemiddelde Nederlandse man? Als we alle categorieën optellen, komen we uit op een totaal van ergens tussen de 15 en 20 stuks. Natuurlijk is dit slechts een ruwe schatting en kan het aantal variëren afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en levensstijl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *