Zorgeloos werken in de cloud

Veilig en zorgeloos. De ultieme combinatie als het gaat om IT oplossingen. Cloud werkplekken zijn een van de vele oplossingen die je deze twee bied. Een Cloud Werkplek biedt de beste beveiliging tegen spam- en virusaanvallen. Met de extra opties zoals bijvoorbeeld Data Loss Prevention en e-mail-encryptie ben je extra beschermd tegen diefstal van documenten en data. Ook, met het ook op compliancy, is het verstandig om je e-mail te archivering buiten de Microsoft Cloud.

Naast beveiliging is ook samenwerken belangrijk punt als het komt tot zorgeloos werken. Een presentatie voorbereiden met z’n tweeën, maar niet op dezelfde locatie? Of moeten actuele documenten beschikbaar zijn voor een belangrijke meeting met 20 collega’s op 4 vestigingen? Elke vorm van samenwerken is anders. Daarom moeten cloud werkplekken flexibel, veilig en helemaal op jouw behoeftes zijn ingesteld. Deelnemen aan een vergadering met één klik op de knop vanaf het kantoor of onderweg vanaf elk apparaat. Zo kan je bijvoorbeeld samen met je collega’s presentaties delen of bekijken en deel je eenvoudig documenten in Microsoft Teams.

Zorgeloos werken kan bevorderd worden door het gebruik van de juiste software. Met een Microsoft 365 pakket met o.a. Outlook, Word en Teams beschik je over een flinke opslagcapaciteit voor e-mail en documenten. Er kunnen dagelijks back-ups gemaakt worden van alle bestanden en e-mail. Dat is niet alleen zorgeloos maar ook veilig. Via een bedrijfsportaal heb je toegang tot alle relevante applicaties voor jouw medewerkers. Met geavanceerde beveiligingstechnieken kan je ervoor zorgen dat je veilig kunt blijven werken. Met een oog op de AVG wetgeving krijg je beschikking tot de juiste middelen en kan je opschalen in gebruikers. Jij moet altijd door kunnen gaan met je werk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *