Zo verhoog je de waarde van je huis

Maak het onderhoudsarm

Aangezien veel huizenkopers zich zorgen maken over het kopen van een huis dat constant onderhoud nodig heeft, kan het vervangen van dingen die  vervangen moeten worden erg belangrijk zijn. Voorbeelden hiervan zijn dakbedekking, cv-ketel of het plafond. Het plafond zou ik vervangen met akoestische plafondplaten van Rockfon. De systeemplafonds van Rockfon hebben uitstekende akoestiek verbeterende eigenschappen en gaan verspreiding van brand tegen. Hierdoor verbeteren de Rockfon platen het werk en leefklimaat aanzienlijk. Door deze onderdelen te vervangen vermindert de angst voor een noodreparatie in de nabije toekomst en helpt u een hogere prijs te krijgen voor jouw huis. Verbeteringen die het gemakkelijk maken om dingen schoon te maken en te onderhouden kunnen ook de waarde van de woning verhogen. Overweeg ook om tapijt te vervangen door een hardhouten vloer of tegels.

 

Maak het aantrekkelijker

Hoe je huis er vanaf de straat uitziet is je eerste kans om een goede indruk te maken. De buitenkant van een huis moet ervoor zorgen dat een potentiële koper door de voordeur wil lopen. Zorg ervoor dat de bestaande landschapsarchitectuur goed wordt onderhouden. Als uw tuin saai lijkt in vergelijking met uw buren, overweeg dan het planten van bloemen of het herschilderen van de voordeur. Zodra het exterieur er goed uitziet, richt je je op de keuken en de badkamer. Wanneer deze twee kamers verouderd zijn, kunnen ze ervoor zorgen dat een woning niet optimale waarde bereikt.

 

Maak het efficiënter

Energiebesparende eigenschappen kunnen een aanzienlijke invloed hebben op de waarde van de woning. Overweeg dubbelwandige ramen, verbeterde zolderisolatie, LED-verlichting en efficiënte apparaten als een manier om de waarde van de woning te verhogen en energiebewuste kopers te verleiden. Zonnepanelen zijn een makkelijke manier om de waarde van je huis te vergroten. Maar zonnepanelen zijn een grote financiële en structurele verplichting, ze zijn alleen zinvol als je hoopt om de waarde te verhogen op de lange termijn, niet als je op zoek bent naar een snelle impuls in de verkoop waarde.

 

Maak het slimmer

Veiligheid verhogende gadgets staan bovenaan de lijst van “slimme” technologieën die kopers in hun nieuwe woning willen hebben. Deze veilige en slimme apparaten zijn onder andere thermostaten, brandmelders, koolmonoxidedetectoren, beveiligingscamera’s, deursloten en verlichting.

 

Geplaatst onder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *