Welke pc’s zijn het beste voor iemand die zijn eerste game computer wil kopen?

Het is tijd om je oude computer in te ruilen voor een echte game computer! Maar welk moet je kiezen? Je moet voor jezelf eerst eens na gaan wat je nodig hebt, welke games je speelt en hoe je denkt dat jouw gebruik in de toekomst zal zijn. Dit zijn drie goede opties voor je eerste game computer.

Acer Preditor Orion 3000 PO3-630 I5400G-JJE

Dit is een desktop computer die geschikt is voor beginners en in de toekomst eventueel gemakkelijk te upgraden is. Met 16 GB werkgeheugen en 512 GB SSD is deze computer in een mum van tijd opgestart en krachtig genoeg om naast je games ook nog discord te gebruiken. Als je voor deze desktop computer gaat, is het wel aan te raden om de Intel Core i7 processor te nemen waardoor gamen, video bewerking en virtual reality een stuk beter verloopt.

Lenovo Legion T5 26IOB6 90RT004SMH

Wel iets prijziger dan de bovenstaande optie maar een krachtige computer die klaar is voor al je games, zelfs in virtual reality. Met 32 GB werkgeheugen en 1 TB SSD kun je voorlopig wel vooruit. Dit is een goede optie als je in de toekomst liever geen upgrades wil uitvoeren en hier nu alvast in kunt investeren.

Toxic Tower Red zelf samenstellen

Al kun je bij de meeste computers wel een bepaalde versie kiezen, uiteindelijk kun je het beste zelf je gaming pc samenstellen, dan heb je een computer die helemaal aan jouw wensen zal voldoen. In plaats van een versie kiezen, kun je hier elk onderdeel zelf selecteren. Met een Toxic Tower Red kun je alles zelf kiezen, van de kleur van de behuizing tot het werkgeheugen. Hier zijn maar liefst 4 sloten voor! Als je je perfecte opties aan je desktop hebt toegevoegd, kun je je bestelling plaatsen. De werknemer zullen je laptop dan in elkaar zetten, testen en zo snel mogelijk naar je opsturen. Mocht je er niet helemaal uitkomen met alle keuzes? Dan kun je gerust contact opnemen! Dat is altijd beter dan achteraf spijt krijgen van je keuze.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *