Welke aanhanger merken zijn er?

Zoveel aanhangers in Nederland, maar ook veel verschillende aanhangermerken! Net als bij auto’s heeft elk merk weer andere voordelen en eigenschappen. In deze blog nemen wij samen met jou alle aanhangermerken door! Van Eduard aanhangers tot Anssems! De topmerken in Nederland op het gebied van aanhangers zijn zometeen ook bij bekend. 

Laten we beginnen met een Belgisch merk, die het in Nederland erg goed doen. Eduard aanhangers staan bekend om het optimale benutten van het laadvermogen! Dan spreken we over het netto laadvermogen van deze aanhangers. Eduard aanhangers beginnen bij de plateauwagens, bakwagens produceert Eduard niet. Daarnaast produceren ze kippers, multitransporters, motortransporters, autotransporters en machinetransporters. Toch gaan de plateuwagens het snelst over de toonbank! Eduard aanhangers is altijd op de hoogte van nieuwste marktupdates, het meeste recente technische snufje is de Eduard Configurator. Hierin kun jij jouw eigen aanhanger samenstellen en gelijk bij de dealer bestellen! Je kunt de aanhangers in 3D bekijken. 

Anssems is begonnen door familie Anssems in het dorpje Hulten (Tilburg). Momenteel worden de aanhangers geproduceerd in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Anssems biedt eigenlijk alle aanhangersoorten aan. In tegenstelling tot Eduard aanhangers bieden zij ook bakwagens en bagagewagens aan. De plateuwagens van Anssems staan bekend om het robuuste, stevige chassis.  

Hulco aanhangers maakt deel uit van de Anssems Groep. Hulco aanhangers zijn voor zeer intensief gebruik gemaakt en voor maximale belading. Gebruik je je aanhangers dus vaak en vervoer je vaak zware lading? Dan is de Hulco ideaal! De Hulco Medax staat bekend als een zeer stevige plateauwagen met een versterkt chassis door kokerprofielen. Ook de machinetransporters van Hulco voldoen aan de allerhoogste eisen. 

Hapert aanhangwagens behoren al 50 jaar tot één van de sterkste aanhangwagens. De modellen van Hapert hebben een volledig gelast en zelfdragend frame. Vanaf maart 2020 geeft Hapert maar liefst 10 jaar garantie op de aanhangers. Hapert aanhangers hebben in het eerste kwartaal van 2022 de meeste aanhangers verkocht. Met 1050 verkochte aanhangers bedienen zij 16,6% van de markt. 

Daarnaast is er nog een Duits aanhangers merk in opkomst: Humbaur aanhangers. De allergrootste in Duitsland en een sterke groei op de Nederlandse markt. Humbaur aanhangers zijn voor de echte professionals, maar ook voor vrije tijds gebruik. De opvouwbare bakwagens van Humbaur zijn superhandig op te bergen in de garage. En de driezijdige kippers zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor echte vakmannen! Op het moment produceert Humbaur meer dan 50.000 aanhangwagens per jaar, in 400 verschillende uitvoeringen! Kortom, een prachtig mooi voorbeeld van zeer succesvolle ‘Made in Germany’ producten. Wij zijn dan ook erg trots Humbaur aanhangers in ons assortiment aan te mogen bieden.

Genoeg keuze in aanhangermerken! En dan hebben we nog niet eens alles gehad. Denk bijvoorbeeld nog aan merken zoals Henra, Saris en Brian James. Neem even rustig een kijkje door het volledige aanhanger aanbod van Aanhangwagendirect, marktleider op het gebied van aanhanger onderdelen en snelgroeiend op het gebied van aanhangerverkopen. Momenteel hebben zij meer dan 150 aanhangers op voorraad in Heerenveen. Woon je niet in de buurt? Dan leveren ze ook af op locatie!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *