Wees de slimme online meubelshopper!

Soms kom je toch mooie deals tegen en dan denk je ook meteen: “Die moet ik hebben, want zoiets kom ik anders nergens meer tegen.”. Pas daar voor op en zorg ervoor dat je verder kijkt dan je neus lang is. Je moet bepaalde dingen van tevoren weten, voordat je online een grote aankoop doet, zoals een prachtige zetel voor in uw woonkamer. Als je eenmaal weet hoe je een slimme online meubelshopper moet zijn, dan kan je profiteren van fantastische meubelprijzen en spijt van je aankoop voorkomen.

  • Lees de recensies

Product recensies lezen is de beste manier om een idee te krijgen van de kwaliteit van een artikel, voordat u het koopt. Als je geen productrecensies ziet over de zetel die jij zou willen, Google het dan even. Vaak kun je dan wel iets vinden en dan weet je in ieder geval meer over het product zelf. Als je geen of geen goede recensies ziet, denk er dan even heel goed over na of je die zetel dan wel zou moeten kopen.

  • Materialen

De kwaliteit van een meubelstuk is moeilijk te zien op een foto. Het is altijd het beste om jouw toekomstige zetel even te kunnen zien en voelen, voordat je het koopt. Helaas heb je die luxe niet altijd als je online winkelt. Je kan altijd even die zetel bij een lokale winkelier bekijken en alsnog later online kopen. Dan heb je in ieder geval een feeling van het materiaal.

  • Kleur

Lees altijd even de beschrijving van de kleur van het artikel. Vertrouw niet op wat je ziet, want hoe vaak het net wat anders is dan verwacht, komt veel te vaak voor. De afbeeldingen op de webshop geven de kleuren heel anders weer en hadden bepaalde belichting gebruikt om het zo mooi mogelijk op de website te krijgen.

  • Grootte:

Grootte is eigenlijk net als kleur, vertrouw niet op wat je ziet. Het is moeilijk om de schaal van een foto te begrijpen. Haal je meetlint tevoorschijn en speel een beetje met de maat van de zetel die je op het oog hebt. Wat nog wel belangrijk is, is dat het heel handig is om de ruimte te meten waar de zetel komt te staan. Een zetel kopen is een dure aanschaf dus maak hier gebruik van, zodat je weet of je een goede zetel koopt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *