Wat je allemaal nodig hebt voor een top vakantie in eigenland

Zit op vakantie gaan naar het buitenland er dit jaar niet in voor jou? Dan kun je niets anders doen dan de beste vakantie in eigen land of zelf in eigen tuin te creëren. Wij geven je graag wat handige tips die jij kunt gebruiken om jouw vakantie zo aangenaam en leuk mogelijk te maken. Gewoon thuis in je eigen achtertuin, of op de camping bij jou in de buurt.

Lekker slapen tijdens vakantie doe je op een logeermatras

Slaap is een van de belangrijkste punten waardoor jij je fris en fruitig voelt. Een nacht slecht slapen zorgt voor klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn en futloosheid. Een logeermatras opvouwbaar van Vikingchoice is dan echt een uitkomst. Zeker als je 2 tot 3 weken even lekker met de caravan, camper of tent kamperen gaat. Naast dat een logeermatras veel lekkerder ligt als een luchtbed kun je de meeste logeermatrassen eenvoudig opvouwen tot relax sofa waar je overdag op kunt zitten. Multifunctioneel en verkrijgbaar in alle denkbare afmetingen. Perfecte als  vervanging voor jouw oude caravan matras!

Neem een verfrissende duik in jouw eigen opzetzwembad met pomp

Ga je dit jaar niet op vakantie, maar blijf je lekker thuis? Dan is een eigen zwembad onmisbaar tijdens de snikhete zomerdagen. Er is niets fijners dan een duik nemen in jouw eigen zwembad na een lange warme zomerdag hard werken. Onder het genot van een drankje even dobberen op je opblaasflamingo in je eigen zwembad, wie wil dat nou niet? De beste zwembaden voor in de achtertuin die je kunt kopen zijn opzetzwembaden met een eigen frame en pompsysteem. Met diameters tot wel 550 cm en een waterinhoud van 10.000 liter tover jij jouw achtertuin eenvoudig om tot je favoriete strandvakantiebestemming.

Wat mag er niet mag ontbreken in elke mannen-achtertuin

Als er één product is dat niet mag ontbreken in elke tuin dan is dat natuurlijk een mooie barbecue. Met je gezin, met familie of gewoon met  vrienden van het voetbalteam beleef je de mooiste avonden tijdens een gezellige barbecue -avond vol met eten, drinken, muziek en gezelligheid. Een traditionele barbecue stook je met houtskool of briketten. Liever geen gedoe met aansteken en rook? Kijk dan naar een elektrische of gasgestookte barbecue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *