Waarom verkopen via Bol.com?

Je hebt een succesvolle webshop, maar zou natuurlijk toch ook graag nog meer bestellingen zien. Hiervoor kun je meerdere acties ondernemen. Een actie die je misschien snel over het hoofd ziet, is jouw producten verkopen via Bol.com. In deze blog vertellen we je hier meer over. Lees snel verder!

Bol.com

Bol.com is de absolute marktleider in Nederland als het gaat over online verkoop. Deze marktplaats biedt voor zowel grote aanbieders als voor particulieren de mogelijkheid om op gemakkelijke wijze producten aan te bieden. Hiermee beperkt Bol.com zich niet tot één branche: werkelijk alles is verkrijgbaar op Bol.com. Zo ook jouw product! 

Veel bedrijven zijn achterdochtig over de verkoop op Bol.com, omdat ze het niet als toegevoegde waarde zien voor hun bedrijf. Toch moet je nagaan dat veel potentiële klanten Google overslaan, en direct naar Bol.com gaan om jouw product op te zoeken. Als jouw concurrenten zich op Bol.com bevinden, zullen zij wel relevant zijn voor deze potentiële klant, maar jij niet. Je mist dus niet alleen een grote kans op extra omzet, maar zorgt er ook nog eens voor dat jouw concurrenten deze extra omzet juist wel behalen. 

Hoe verkopen op Bol.com?

Het is vrij gemakkelijk om als webshop je producten op Bol.com aan te bieden. Je maakt er een verkoopaccount voor aan en zorgt ervoor dat al jouw gegevens juist staan ingevuld, en je bent klaar om te verkopen. Als je via Bol.com wilt verkopen, moet je wel rekening houden met de eisen van Bol.com. Deze hoeven namelijk niet overeen te komen met de eisen van jouw website: als je op Bol.com bestelt, moet het product de volgende dag in huis zijn. Dit is natuurlijk haalbaar, maar ook erg belangrijk, aangezien Bol.com fel is op dit gebied.

Traffic Today

Wil jij meer weten over hoe verkopen op Bol.com precies in zijn werking gaat? Dan is het slim om de blog van Traffic Today eens goed door te lezen. Hier vind je veel informatie over Bol.com en hoe het verkoopproces hier precies in elkaar zit. Heb jij hier nog vragen over? Eén van de specialisten van Traffic Today staat je graag te woord om deze vragen te beantwoorden! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *