Waarom een neusspreider als middel tegen snurken?

Het is een grootste irritaties bij mensen en dan hebben we het natuurlijk over snurken. Veel mensen heb ik er ook last van, de ene natuurlijk meer dan de ander. Maar wat kun je er eigenlijk aan doen? Er zijn tegenwoordig verschillende producten op de markt om snurken te verhelpen. Wat is nu een fijn product? Zowel qua comfort als qua effectiviteit. Een van de populairste producten is de neusspreider. En dat is niet zonder reden, het is een effectieve en comfortabele oplossing tegen snurken.

De oorzaak van snurken en waarom een neusspreider helpt

Hoe komt het eigenlijk dat jij of je partner snurkt? Snurken wordt veroorzaakt doordat tijdens het slapen de luchtwegen deels geblokkeerd worden. Doordat er niet makkelijk verse lucht ingeademd kan worden, ontstaat er dat snurkende geluid. Door het gebruik van de neusspreider, wordt dit probleem opgelost. De neusspreider bestaat uit stevige of zachte buisjes, die zo ver mogelijk de neusgaten in moeten. Hierdoor worden de luchtwegen verwijd, zodat jij makkelijker kunt ademhalen. De blokkering wordt hierdoor opgeheven. Stevige buisjes zijn gemaakt van sterker materiaal en voelen dus ook harder aan. Er zit echter wel zacht gaas omheen gewikkeld voor het comfort, echter vinden sommige mensen de buisjes iets te hard. Vandaar dat er ook ‘zachte’ buisjes zijn ontwikkeld. Deze zitten comfortabeler voor het tijdens het slapen.

Bij Dr.BreatheWell.nl kun je een pakket bestellen om beide soorten neusspreiders uit te testen. Er zitten namelijk 4 zachte en 4 stevige neusspreiders in het pakket. Daarnaast zit er nog 1 neusclip met magneet in en 30 neuspleisters. Hierdoor kun jij dus uittesten wat je het fijnste vindt op het gebied van comfort en effectiviteit. Wanneer je een duidelijke voorkeur hebt voor een bepaald product, kun je uiteraard deze ook apart bestellen. Je kunt het pakket voor slechts €29,95 bestellen en wanneer je je bestelling voor 23:30 besteld, ligt het morgen al op de stoep. Bestel dus snel jouw nieuwe pakket en test uit wat voor jou het beste werkt.

Geplaatst onder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *