Waar vind je stoere mannen sieraden?

Mannen sieraden zie je steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. En dan bedoelen we niet alleen het geknoopte vrienden armbandje dat je om houdt tot het ongeveer vergaan is, hoe leuk zo’n armbandje ook mag zijn! Vind jij het leuk om mooie sieraden te dragen die gemaakt zijn van een mooie kwaliteit zodat ze ook nog eens lang mee gaan? Of vind je het wellicht een gaaf idee om zelf eens een armband of ketting te maken maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Lees dan snel verder!

Wat past bij jou?

Vraag jezelf eerst af wat je zoekt. Heb je al eens eerder sieraden gedragen, of is dit de eerste keer? Wil je groots uitpakken en bijvoorbeeld een stoere schakelketting kopen, of wil je beginnen met een ketting die je als het nodig is ook snel onder je shirt kunt verstoppen? Als je eerder op zoek bent naar een armband moet je jezelf ook een aantal vragen stellen! Draag je al een horloge of kun je de armband zowel aan je rechter als aan je linker pols dragen? Als je links al een horloge draagt en je bent rechtshandig, kan een grote armband soms in de weg zitten. Als je creatief van aard bent, is het natuurlijk ook heel leuk om een persoonlijk mannen sieraad zelf te maken.

Speuren op Internet

Het prettige van aankopen doen op internet, is dat je de tijd hebt om te kijken. Ga op zoek naar een sieraden groothandel waar je zowel kant-en-klare mannen sieraden alsook onderdelen kunt vinden om zelf aan de slag te gaan. Neem eens een kijkje in de kralen groothandel Betaalbarekralen.nl waar je een hele serie mannen sieraden vindt. Zo zijn er mooie leren Cuoio armbanden in verschillende kleuren, maar ook houten kralen of natuursteen kralen waar je heel simpel met een elastiek draad een armband op jouw maat van maakt. Of kijk bij de natuursteen hangers als je voorkeur uitgaat naar een hanger aan een leren koordje. Bij deze sieraden groothandel vind je ook heel handige tools die je niet alleen voor sieraden hoeft te bewaren maar die ook heel goed van pas komen bij allerlei andere klusjes! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *