Voordelig je partner verrassen met een smartphone? Drie tips!

Een geschikt cadeau uitzoeken voor je geliefden kan een behoorlijke uitdaging zijn. Tegenwoordig hebben de meeste mensen alles al wat hun hartje begeert. Dan hebben we het natuurlijk niet over zaken zoals een nieuwe auto of een droomvilla, dit ligt boven het budget van een regulier cadeau. Maar een geschikt cadeau, zeker wanneer je origineel wilt zijn, vinden is een hele kluif. Een aanrader is dan ook om te gaan voor een cadeau waarvan je zeker weet dat je partner het gaat gebruiken. 

Welk cadeau daar een voorbeeld voor is? Nee, geen sokken of geurtje dit keer maar een nieuwe smartphone! Dit is immers vandaag de dag hét apparaatje waarvan je zeker weet dat het elke dag uren gebruikt gaat worden. Hoe jij dit voordelig bekostigd in dure tijden? Drie tips.

  1. De tweede keuze

Tegenwoordig is men veel minder op de hoogte van alle laatste releases van iPhones en Samsungs op de markt. Vroeger keken we echt uit naar een nieuwe lancering, maar dat is vandaag de dag wel anders. Hier kun je optimaal gebruik van maken door een nieuwe iPhone of Samsung aan te schaffen wat niet het nieuwste model is maar wel minstens zo goed is qua kwaliteit. Denk hierbij aan een toestel als de A53 samsung of de iPhone 11 wit. Beide topkwaliteit toestellen maar tegen een veel aantrekkelijker tarief dan hun nieuwste opvolgers. 

  1. Refurbished

Naast het kiezen voor een iets oudere versie, is het ook nog een optie om voor een daadwerkelijk tweedehands variant te gaan. Hierbij is echter niet aan te raden op Marktplaats zelf te gaan speuren, maar door gebruik te maken van de refurbished markt. Door dit te doen krijg jij alle voordelen van nieuw, maar tegen de prijs van tweedehands. Refurbished varianten zijn gecheckt door professionals met de nodige kennis en worden aangeboden door erkende bedrijven. Dit zorgt voor zaken zoals een garantietermijn en omruil mogelijkheden!

  1. Onbekende gast

Naast de twee grote, bekende merken zijn er tegenwoordig ook nog andere merken op de markt. Deze zijn echter minder bekend maar daardoor niet minder goed. De kunst zit hem erin om deze merken op het spoor te komen, dit vergt dus een klein beetje onderzoek. Je zult zien dat deze toestellen soms nog wel van betere kwaliteit zijn dan de grote, bekende merken. Waarom ze dan voordeliger zijn? Ze steken minder geld in dure marketing campagnes en zijn minder gehypet. 

Kortom, een smartphone voor je partner is altijd een goed idee als cadeau. Dat het altijd de hoofdprijs hoeft te kosten is zeker niet waar. Investeer in de juiste varianten en jij hebt een prachtig maar voordelig cadeau!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *