Voor welk bed ga jij?

Het is niet makkelijk om te weten wat voor bed bij jou past, laat staan jij de keuze moet maken voor je kinderen. Vooral wanneer ze kunnen lopen, praten, kruipen en denken het beter te weten dan jij. Als ouders maakt het dan ook niet makkelijk en soms is het dus soms is het nodig dat jij jouw kinderen meeneemt om dan toch maar de juiste keuze te maken. Dit gebeurt bij de kleinste dingen, zoals een speelgoedauto of een barbiepop, maar ook zeker met het creëren van dé meiden slaapkamer die haar vriendinnetje ook heeft of juist niet heeft. Maar vergeet dan niet waarom jij een bed voor jouw kind nodig hebt. Gaat het om extra ruimte te creëren of juist om een mooi eenpersoonsbed voor jouw prinsesje te vinden.

Waar ga jij naar kijken?

Waar kijk je naar als je gaat winkelen voor een bed? Kijk even of je een bed op de groei koopt ja of nee, want kinderen groeien heel snel en het zo zijn dat je vaker van bed wisselt dan je graag had gewild. Dat is niet perse erg, maar je moet er wel even over nadenken of het voor nu is of voor een aantal jaar. Het is belangrijk dat je weet wat je wilt. Denk bijvoorbeeld aan een hoogslaper, prinsesbed, brandweerbed of wil je een stapelbed kopen.

Wat zou je willen?

Naast het kijken of je weet voor hoe lang je een kinderbed zou willen, is het ook heel belangrijk dat jij kijkt wat jij zou willen. Het is namelijk niet zo dat alleen jouw  kind het voor het zeggen heeft. Jij bent degene met de portemonnee. Dus wil jij graag ruimte besparen denk dan vooral aan een stapelbed of een hoogslaper. Zo kun je de extra ruimte gebruiken voor een mooi bureau of een kast die eerst niet in de ruimte paste, maar met een stapelbed of hoogslaper is het wel mogelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *