Voetverzorging is ook voor mannen

Voetverzorging is ook voor mannen

Het zijn met name vrouwen die zich zorgen maken over hun voeten, maar ook zeker voor mannen is het verzorgen van hun voeten erg belangrijk. Zeker bij een staand beroep als sportmanager, in de bouw of als voetballer krijgen voeten veel te verzuren. Met eelt, schimmels, likdoorns en zweetvoeten als gevolg. Ondanks dat een pedicure veel voor de voeten van een man kunnen doen, zoeken we ze niet snel op. “Geen tijd” is het excuus, maar wat nu als we het ook zelf kunnen en gewoon thuis? Lova Skin biedt namelijk voetverzorgingsproducten voor thuis.

Voetverzorging voor thuis

Met de voetverzorgingsproducten van Lova Skin haal je de pedicure naar jou huis. Het merk biedt een pakket dat bestaat uit een instant foot peeling, een foot file en een moisturizer. Voor een man waarschijnlijk vreemde termen, maar met een kit wordt alles uitgelegd en kan het niet fout. Volg de stappen, gebruik de juiste producten en geniet daarna van zijdezachte voeten.

Dit gehele proces neemt overigens maar 5 minuten van de tijd in beslag, geen tijd is dus zeker geen smoes meer!

Voeten blijven onderhouden

Een foot peeling kan veel doen, maar voeten verdienen meer dan een eenmalige behandeling. Verzorg je voeten daarom dagelijks met een voetencrème en knip de teennagels regelmatig. Last van eelt, ga er dan ook minimaal 1 per week met een vijl langs.

Meer advies nodig? Schaam je niet en vraag vrouwen om hulp, het gaat uiteindelijk om je eigen voeten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *