Vergaderzalen huren in BC Waasland

Capaciteit voor verschillende aantal deelnemers

Hoeveel vergaderruimten zijn er beschikbaar in jouw bedrijfsstructuur? De kans is groot dat je een kamer moet reserveren voor jou en je gesprekspartners. Kun je de kamer krijgen die je wil, of is die al bezet? Is er überhaupt een zaal die past bij het aantal personen dat je uitnodigt? Vaak is de beschikbare vergaderruimte op kantoor beperkt en zijn de kantoren te groot of te klein voor het aantal personen dat aan de vergadering zal deelnemen. Als je een externe vergaderruimte huurt, kan je die afstemmen op het aantal deelnemers aan de vergadering. Zo is er altijd voldoende ruimte en help je te voorkomen dat je vergadering aan intensiteit verliest doordat deze in een sfeerloze, te grote vergaderzaal wordt gegeven.

Eenvoudig te bereiken

Misschien wel het grootste voordeel van het huren van een vergaderzaal is dat deze zich op een vlot bereikbare plaats moet bevinden. BC Waasland ligt net naast de E17, aan het afrittencomplex E17 en N16, te midden van de gouden driehoek Antwerpen – Gent – Brussel. Door te kiezen voor zo een toplocatie, kunnen alle deelnemers de vergadering vlot bereiken. De ruime parking met laadpalen is beschikbaar voor je bezoekers en ook trein- en busverbindingen zijn heel nabij.

Vergader op verschillende locaties

Vermoedelijk is het patroon dat zich voordoet wanneer je dag in dag uit in hetzelfde kantoor zit, te gek voor woorden. Op dezelfde manier werkt het houden van vergaderingen in dezelfde ruimte demotiverend. Vergaderen op locatie zorgt voor extra verlichting en werkt motiverend. Er zijn vergaderzalen te huur die een bepaalde sfeer uitademen en deze zijn afgestemd op het doel van je vergadering. Door een vergaderruimte extern te huren, behaal je gegarandeerd betere resultaten dan in je eigen kantoorgebouw!

Volledig uitgerust

In je eigen bedrijfspand moet je niet alleen de zaal huren, maar ook de nodige voorzieningen zoals een beamer en een uitsteekscherm. Misschien moet je ook zorgen voor voldoende koffie en thee. Niets is zo vervelend als stress over een aanwijsstok die ontbreekt of koffie die net op is. Deze stoorzenders zijn makkelijk weg te werken door een externe vergaderzaal te huren waar alles voor jullie wordt geregeld. Bij BC Waasland zijn er verschillende vergaderzalen in allerlei groottes te gebruiken. Je kan kiezen uit allerhande catering van kaasschotel, belegde broodjes, fruitsalade tot zoete tapasplanken. Koffie, thee, water, frisdrank maar ook wijn en bier worden aangeboden om het jou en je collega’s, klanten of leveranciers zo aangenaam mogelijk te maken. Opstellingen gaan van theatervorm, U-vorm, schoolse opstelling… tot eender welke opstelling gewenst is. Uiteraard zijn ook alle vergaderzalen voorzien van de laatste technologische snufjes. Bij BC Waasland kan je zorgeloos met je vergadering starten. Enjoy!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *