Vergaderen in het mooiste stadion van Nederland

Altijd al eens in de Perszaal van De Kuip willen zitten? Of wil je (bedrijf)tactiek bespreken in de Feyenoord Business Unit? De Kuip is de ideale vergaderlocatie voor jou. Het maakt niet uit hoe groot je gezelschap is, er is voor elke groep een geschikte ruimte. Ben je geïnteresseerd? Lees hieronder meer.

Van sport succes naar zakelijk succes

Op het moment dat je het stadion betreedt, dat sinds 1937 open is, adem je voetbal. Het is nog steeds het mooiste stadion van Nederland en daarmee is De Kuip een unieke locatie, ook voor zakelijk succes. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, elk uniek op zijn eigen manier. De Puck van Heel zaal, is voor elke gelegenheid geschikt. Hierbij kan de Coen Moulijn zaal betrokken worden voor nog meer ruimte. De Cor Kieboom zaal is veel intiemer waardoor je hier met een aantal collega’s een goede vergadering kunt houden. Bij verhuur van de zalen kan je ook kiezen voor extra service zoals catering op maat.

Van alle gemakken voorzien

Elke zaal is uitgerust met technologie, zoals computers, projectoren, geluidsondersteuning en meer. Ook is er in elke ruimte gratis wifi. Daarnaast voorziet het team van De Kuip Meeting & Events je ook van gratis advies en technische ondersteuning. Het team kan ook de styling verzorgen, bijvoorbeeld zorgen voor de juiste kleuren, materialen en bloemen die jij in gedachten hebt.

Vergaderen tijdens Covid-19

De Kuip is tijdens Covid-19 de perfecte vergaderlocatie in Rotterdam. Sommige vergaderingen of brainstormsessies zijn veel effectiever wanneer ze offline plaatsvinden. Maar natuurlijk op een afstand van 1,5 meter.

Organiseer een evenement in De Kuip en je weet zeker dat aan alles tot in de puntjes is gedacht. Van technologie en styling tot jouw veiligheid. Laat al jouw zorgen over aan het team van De Kuip Meeting & Events, zodat jij je kan concentreren op de business. Daarnaast is De Kuip goed bereikbaar en er is geen gebrek aan parkeergelegenheid. Neem gerust contact op of kijk voor vergaderlocatie in Rotterdam op de kuip.nl voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *