Trendsetter of trendvolger?

In de moderne woning bepalen trends de inrichting.  Jaarlijks bepalen trendsetters welke vloer, wandbekleding, meubels, verlichting en interieur accessoires in je woning moeten worden verwerkt.

De één volgt de trends op de voet en past jaarlijks het interieur aan, de ander vindt het allemaal wel best en verandert na de eerste inrichting niet zoveel. Een derde groep bepaalt zelf wel wat er in zijn woning staat. De onafhankelijke denker.

Tot welke categorie behoor jij?

Oude koeien uit de sloot

Heb je een doorsnee interieur dat wel of niet aan de laatste eisen van de trends is aangepast?
Haal eens wat oude koeien uit de sloot. Neem een paar flinke beslissingen en zorg dat je van die accessoires afkomt die alweer jaren in de kast of op de vensterbank staan, waar je al veel te lang naar kijkt en die al aardig vervelen of zelfs irriteren.
Voor de vrijgekomen ruimte kun je nu op onderzoek uit wat je nu eigenlijk echt leuk vindt!

Haal een koe in huis

Het aanbod van trendy interieur accessoires is groot.
In elke interieurwinkel, warenhuis of giftshop kom je op dit moment bijvoorbeeld sculpturen van wilde dieren tegen. Van Apen tot Olifanten, van Panters tot Giraffen, je vindt ze overal. Soms als beeldje maar vaak ook als staande lamp of in de vorm van wanddecoratie. Erg leuk en zeker een aanrader.
Ben je niet zo geïnteresseerd in wilde dierenbeeldjes? Dan kun je je misschien uitleven met wat dierenprints op kleden. Een koeienhuid of schapenvel doet het altijd goed.

Heb je meer met kunst en modern-art,  dan kun je out-of-the-box denken en je verdiepen in alle mooie modellen van de beroemde Cow Parade koeienbeeldjes. Deze beeldjes zijn in verschillende formaten verkrijgbaar bij winkel en webshop Kadogalerie. Ze zijn in meer dan 100 verschillende designs ontworpen, door verschillende internationale kunstenaars. Alle beeldjes zijn handbeschilderd en voorzien van een echt Cow Parade certificaat. De moeite waard om eens te bekijken naar deze betaalbare moderne kunst.

Heb je liever geen dieren in je interieur, dan kun je uitwijken naar andere kleurrijke of natuurlijke accessoires. Dat zijn de trends van dit jaar. Bepaal of je een trendvolger of een trendsetter bent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *