Tips voor Vaderdag 2020

Zondag 21 juni staat weer in het teken van alle vaders. Een vader is voor vele – samen met een moeder – de meest belangrijke persoon uit iemands leven. Het cliché dat een vader enkel op zondag het vlees gezinnen snijdt is vaak een understatement. Vaders houden vaak van bbqen, beschermen je en zijn vaak wel te porren voor een potje voeltballen of vissen. Jouw vader moet natuurlijk ook verrast worden met een leuk cadeau!

Badjas met naam online kopen

Een badjas is heerlijk om in weg te kruipen tijdens een sessie bankhangen of Netflixen. Dit geldt uiteraard niet alleen voor dames, maar ook voor mannen. Hoe leuk is het om jouw vader te verrassen met een uniek & persoonlijk cadeau. Een badjas voor heren draag je elke dag en jouw vader zal zich elke dag herinneren aan jullie bijzondere band. Het online bestellen van een badjas is tegenwoordig heel eenvoudig. Je hebt bij grote online aanbieders in badjassen een grote diversiteit aan badjasmodellen voor heren. Van budget tot luxe & van hip tot klassiek. Middels een eenvoudige borduurtool is jouw badjas met naam voor je lieve vader zo besteld.

Samen naar een steakhouse

Echte mannen houden van vlees. Neem je vader mee naar een sfeervol Steakhouse om je te verlekkeren aan een lekker stuk vlees. Je vader zal blij verrast te zijn!

De bekende scheerset & after shave

Mannen zijn nu eenmaal niet zo ijdel als vrouwen. Je zal misschien denken dat een scheerset een afgezaagd cadeau is. Echter is dit een cadeau met gegarandeerd succes!

Ontspanningsmassage

Vaders bellen spontaan niet of nauwelijks een ontspanningsmassage, terwijl je je hierna als herboren voelt. In iedere plaats zitten Chinese – & Thaise massagepraktijken. Heerlijk genieten en hierna lekker relaxen in je badjas met een leuke film. Dat wordt chillen.

Kroegentocht

Hét ultieme cadeau voor vele vaders is natuurlijk bier! Het is nog leuker als je jouw vader mee op stap neemt naar een leuke bruine kroeg. Is je vader een échte bierliefhebber? Dan heb je in bijna iedere plaats een proeflokaal waar je de meest lekkere speciaalbieren kunt proeven. Leuk toch? Het is immers maar één keer Vaderdag per jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *