Tips voor kopen van nieuwe kinderschoenen voor je kind

We begrijpen het. Het passen van schoenen voor kinderen veroorzaakt hoofdpijn, nog erger omdat je ze om de paar maanden opnieuw moet passen. Ervoor zorgen dat de schoenen van uw kind correct passen, is een van de belangrijkste dingen die u kunt doen voor hun ontwikkeling! Het merendeel van de podologieproblemen op volwassen leeftijd wordt veroorzaakt door slecht passend schoeisel in de kindertijd.

Om nu aan de slag te gaan – we zijn allemaal bekend met maattabellen en conversietabellen, en we hebben zelfs een eigen deskundig aanpassingsgereedschap waarvan we denken dat het een stuk beter is dan de rest (nou ja, dat zouden we doen!).

Maar welke tool je ook gebruikt, ze houden nooit rekening met de kronkelende kinderen en onrustige voeten terwijl je probeert een klein voetje in kleinere schoenen te persen. Hierbij enkele tips:

  1. WACHT TOT HET EINDE VAN DE DAG

Hier is een leuke hack die u kunt toepassen op uw eigen schoenenwinkelmethoden en die van uw kinderen. Na de hele dag waggelend en tuimelend, zullen die voeten een opgeblazen gevoel krijgen.

Laat de Bobux schoen passen tot ’s middags of’ s avonds, zodat de voeten van je kind zo groot zijn als ze zullen worden (zonder te groeien natuurlijk!). Als ze vroege wandelaars zijn, haal ze dan uit de kinderwagen en sta op om een ​​nauwkeurige maat te krijgen voor hun middenvoetmaat.

Als je niet denkt aan deze zwelling van de voet, koop je misschien schoenen die prima zijn als je kind in hun kinderwagen dommelt, maar die verstikkend klein zijn als ze aan het spelen zijn. En dat is ook niet goed voor hun voetontwikkeling.

De beste manier om de voet te meten is in staande positie, wanneer de voet zich in de meest uitgestrekte staat bevindt.

  1. MAAK EEN GIDS VOOR SCHOENMATEN

Schoenenwinkels maken het passen van schoenen een uitdaging, daarom lijkt elk schoenenmerk een beetje anders te passen, zelfs als de maten hetzelfde zijn.

Versla ons in ons eigen spel door uw eigen maattabel te maken. Meet de voet van je baby vanaf teen en hiel (wanneer ze staan, voor het beste resultaat) en knoop elk een knoop in de schoenveter bij de hiel en teen. Het is beter dan een stinkende oude schoen rond te dragen.

  1. GEEN INBRAAKPERIODE

We kijken naar je, dames. Het paar Mary Janes van een kind is niet hetzelfde als je enkelbrekende hoge hakken. En de altijd groeiende voeten van een kind verschillen enorm van die van jou.

Tegen de tijd dat uw kind in die strandsandalen is ingebroken, zijn hun voeten waarschijnlijk al een stukje  te groot en hebben hun schoenen een upgrade nodig.

 

Dus hoe krijg je Bobux schoenen perfect? Schoenen die iets te groot zijn, kunnen de voortgang van het lopen van uw kind belemmeren. Te klein en ze kunnen hun voetontwikkeling schaden …

  1. DE DUIMMETING

Er is één cruciaal apparaat waar u niet zonder kunt bij het passen van de schoenen van uw kind.

Je duim.

Je gebruikt je duim om belangrijke metingen te doen, zoals hielgrip, enkelsteun en schoenbreedte.

Om ervoor te zorgen dat de schoen in de lengte wordt vastgemaakt, moet uw duim goed tussen de hiel van uw kind en de achterkant van de schoen passen. Er moet ruimte zijn tussen de enkel van je baby en de schoen, dus er is geen reden voor blaren of pijn.

Druk ook met je duim op de voorkant van de schoenen van je kind om ervoor te zorgen dat er een comfortabele opening (een duimbreedte) is tussen de tenen en het uiteinde van de schoen.

  1. Er zijn twee voor TANGO nodig

kind actieve schoenen

Het is misschien niet altijd duidelijk, maar bijna iedereen heeft één voet die groter is dan de andere. Meet de voeten van uw kind en zorg ervoor dat u altijd een schoen tegen de grotere voet past.

  1. BEKIJK HEN BEWEGEN

Zorg ervoor dat je je kind altijd de kans geeft om in zijn schoenen te waggelen voordat je het koopt.

Bekijk ze zorgvuldig om te zien of hun wandeling van nature komt. Glijden de schoenen bij de hiel weg? Stapt uw ​​kind behoedzaam?

Het kan lonend zijn om het te vragen. Maar als we kinderen kennen, zullen ze eerder gebiologeerd zijn door de kleurrijke displayschoenen dan door hun potentiële nieuwe kicks.

Probeer hun aandacht op hun schoenen te vestigen en stel hen leidende vragen om er zeker van te zijn dat ze zich op hun gemak voelen. Wees specifiek! Vraag hen hoe hun tenen of de achterkant van hun voeten aanvoelen.

Maar zorg ervoor dat u ook oplettend bent. Verander het in een spel door ze te laten springen of stersprongen te maken en kijk of hun bewegingen vloeiend zijn (of zo vloeiend als normaal voor hun leeftijd!) Of dat hun schoenen hun bewegingen op enigerlei wijze belemmeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *