Snelste elektrische auto’s van dit moment

Tegenwoordig rijden steeds meer mensen in elektrische auto’s. Deze zijn namelijk beter voor het milieu en dat is iets wat mensen tegenwoordig erg bezighoudt. Om deze reden komen er ook steeds meer elektrische auto’s op de markt. Maar welke elektrische auto’s van dit moment zijn nou eigenlijk het snelst?

De snelste auto’s ter wereld

Elon Musk claimt dat de nieuwe Tesla Roadster de snelste elektrische auto ter wereld zou moeten zijn. Zo beweert hij dat de auto binnen twee seconden al naar 100 kilometer per uur kan rijden. Er wordt verwacht dat de auto maar liefst 1360 pk heeft. Een andere hele snelle elektrische auto is de Aspark Owl. De auto is een van de allersnelste elektrische auto’s ter wereld. De auto kan binnen tien seconden naar 300 kilometer per uur rijden.

De snelste elektrische auto’s in Nederland

Wil je zelf een snelle elektrische auto leasen hier in Nederland? Dan kan dat natuurlijk al binnen een paar stappen. Gebruik je de auto voor persoonlijk gebruik of wil je hem zakelijk leasen? Tegenwoordig is leasen enorm populair onder bedrijven maar ook voor persoonlijk gebruik. Dit zijn een aantal snelle elektrische auto’s in Nederland, voor zowel de particulier als de ondernemer.

Tesla

Als je aan elektrische auto’s denkt dan denk je waarschijnlijk gelijk aan Tesla. Dit is ook niet zo gek, want de drie snelste elektrische auto’s hier in Nederlands zijn alle drie Tesla’s. Zo heb je de Tesla model S P1000, de Tesla model X P1000 en de Tesla model 3 performance. De Tesla model S kan binnen 2,7 seconden 100 kilometer per uur rijden, het model X kan dit binnen 3,1 seconden en de model 3 Performance kan dit in 3,5 seconden.

Jaguar I-Pace

De Jaguar I-Pace is ontzettend groot en een echte gezinsauto. Het hele gezin past erin en nog heb je veel ruimte. De auto heeft een hele gave uitstraling en is ook nog eens snel. De auto kan binnen 5 seconden naar de 100 kilometer per uur rijden.

Audi e-Tron

Ook de Audi e-Tron is een perfecte auto voor het hele gezin. Het is een vijfpersoonsauto en hij heeft ook nog een ruime achterbak. Een perfecte auto om mee op reis te gaan! De auto heeft een erg sportieve uitstraling en is ook nog eens snel. De auto kan namelijk binnen 6 seconden de 100 kilometer per uur aantikken.

BMW i3s

BMW heeft niet ontzettend veel elektrische auto’s, maar toch behoort de BMW i3s bij het rijtje met de snelste elektrische auto’s in Nederland. In tegenstelling tot de andere elektrische auto’s in deze lijst is deze auto niet heel groot, maar alsnog prima voor vier personen. Deze BMW kan binnen zeven seconden de 100 kilometer per uur aantikken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *