Single mensen opgelet!

Single mensen opgelet!

Het was een tijd lang erg lastig om liefde te vinden door de lockdown, maar hoewel er weer steeds meer opengaat is het probleem nog niet helemaal opgelost. Hoe pak je daten aan in 2021 wanneer we eigenlijk nog midden in een pandemie zitten. Er zijn nog steeds veel restricties en iemand ontmoeten in de bar is er nog even niet bij. Wat kun je wel doen?

Een dating programma

Daten op tv zou ik normaal gesproken afraden. Maar er is één datingprogramma wat mijn hart wel een beetje gestolen heeft. Dat is first dates. Dit dating programma heeft namelijk geen rare addertjes onder het gras. Mensen worden volgens mij niet heel anders neergezet dan ze zijn en er komen geen exen je date verstoren. Je zit nergens aan vast maar gaat gewoon lekker een hapje eten met een blind date. Voor first dates opgeven valt dus zeker onder de mogelijkheden van daten tijdens een pandemie. Lees meer over het proces om je op te geven op Dameswiki.nl.

Flirten in het park

Deze kan een beetje tricky zijn omdat je natuurlijk niet creepy wil overkomen. Maar je bent heus niet de enige die nu weinig nieuwe mensen ontmoet. Ik merk zelf dat veel mensen het best oké vinden als je ze op een leuke manier aanspreekt op straat voor een praatje en een klein beetje geflirt. Als je maar goed op de signalen let en de ander met rust laat als diegene niet geïnteresseerd is. Zo heb ik laatst nog geflirt met iemand voor het stoplicht. We stonden allebei op skates te wachten om over te steken en maakte een gezellig praatje.

Tinder

Ja sorry, maar deze populaire app kan toch echt niet ontbreken uit dit lijstje. Omdat iedereen in hetzelfde schuitje zit is de sfeer op de apps toch enorm veranderd. Het zijn niet meer alleen maar mensen die alleen ‘’wat plezier’’ willen beleven en koppeltjes die er iemand bij willen. Steeds meer gezellige én serieuze mensen zoeken het nu toch op de apps.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *