Riemen voor heren, een functioneel sieraad

Waar in het verleden vaak bretels werden gebruikt om letterlijk de broek op te houden zijn het tegenwoordig riemen die deze taak overnemen. Dat een riem functioneel is weet iedereen hij houdt je broek goed op zijn plaats. Maar de riem voor heren is natuurlijk ook een item wat jouw outfit helemaal afmaakt. Combineer de kleur van je riem met je schoenen, bijvoorbeeld een mooie bruin suede riem bij je bruin suede schoenen of een donkerblauw leren riem bij je crossbody tasje.

Een uitgebreide collectie heren riemen

Ons assortiment riemen voor heren is zeer groot en wij zijn altijd bezig om onze collectie uit te breiden met de nieuwe stijlen en modes. De afwerking van onze riemen is hoog en wij zijn er trots op om een van de grotere riemen leveranciers in Nederland te zijn. De herenriemen van Arrigo komen in verschillende soorten leer zoals rundleer, buffelleer en suede, riemen van glad leer of met een hippe print, in verschillende breedtes zoals 3 cm, 3.5 cm en 4 cm breed en vele kleuren zoals vele tinten bruin, van beige tot diep donkerbruin, en veel tinten blauw, rood en groen.

 

Val op met een heren riem van Arrigo

Maak de blits op een feestje, val op in de grijze massa. Met de modieuze riemen van Arrigo gaat dit zeker lukken. Wij hebben de juist riem voor elke gelegenheid, een vintage look riem voor op je spijkerbroek of een lichtgrijze riem van zacht suede voor op je kostuum. Wat je ook zoekt bij Arrigo ga je zeker slagen en het verschil maken op het feest. Combineer er op los, niets is onmogelijk.

Bestel jouw perfecte riem op Arrigo.nl

Op onze overzichtelijke website vind je vele riemen gerangschikt op kleur. Meet je taille voor de juiste lengtemaat en bestel je riem vandaag. Onze riemen hebben een schroefsysteem bij de gesp zodat je ze eenvoudig met minimaal gereedschap op exact de juiste lengte kan maken, gebruik hiervoor een riem die goed past of meet je taille nauwkeurig. Dus het is zaak om een riem te bestellen die te lang is om hem dan precies op jouw lengte te maken. Mocht je er niet uitkomen dan staan wij klaar om jou te helpen de juiste keuze te maken, op onze website vind je de contact informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *