Reden om te kiezen voor Digital Box Printing:

Van alle printopties is digitaal printen momenteel het snelst groeiende marktsegment, met een groei van 13% per jaar. Het is een uitstekende keuze voor op maat gemaakte afdrukken – of het nu een logo, kleurenschema of specifieke bewoording is – op elke kartonnen verzenddoos. Een van de meest voor de hand liggende verschillen tussen digitaal en alle andere afdrukopties is dat digitaal afdrukken geen gereedschap vereist of sterft. Het is ook goed voor een op maat gemaakte doos. Digitale print is print die direct op golfkarton wordt aangebracht, er zijn geen snijmallen of printplaten nodig. Het is ideaal voor kleinere bestellingen van ongeveer 1-500 dozen per bestelling. Deze methode is nieuwer dan de traditionele bedrukte doos op maat. Andere redenen om te kiezen voor digitaal printen boven alternatieven zoals litho en flexo zijn:

Kwaliteit boven alles

Digitaal printen op maat biedt superieure kwaliteit en consistentie in vergelijking met andere printmethoden. Harde lijnen zijn er niet. Kleuren zijn levendig en altijd correct naarmate de afdrukken in een batch verder komen. Je merkt dat de afdrukkwaliteit van het laatste product hetzelfde is als die van de eerste. Dit geldt niet altijd voor traditionele afdrukmethoden, die veel meer aandacht voor detail vereisen. Een digitaal produceren zorgt voor schitterende, fotorealistische afbeeldingen, ideaal voor ingewikkelde ontwerpen en foto’s.

 

Maatwerk

Digitaal printen is de meest economische oplossing om marketingmateriaal aan te passen, inclusief golfkartonnen dozen, visitekaartjes, direct mail, brieven en andere postproducten. Omdat er minder stappen zijn in het digitale printproces van dozen, zijn de doorlooptijden voor elk product sneller. Als je weinig tijd hebt en je eindproducten snel nodig hebt, is digitaal printen de beste optie. Dit kan je laten doen bij Superdoos en andere soortgelijke bedrijven. Dit eenvoudige, elektronische proces maakt het veel gemakkelijker om prints te variëren of aan te passen, waardoor subtiele verschillen mogelijk zijn zonder dat je nieuwe fysieke platen of rollen hoeft te maken. Het proces is sneller en eenvoudiger dan andere, traditionele methoden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *