Op zoek naar hulp bij incontinentie?

Ongewenst urineverlies is erg vervelend en kan voor schaamte zorgen. Gelukkig zijn er goede producten beschikbaar die u helpen om dit probleem onder controle te houden. U kunt denken aan een merk als TENA. Zij zijn gespecialiseerd in deze producten en diensten op het gebied van hygiëne, huidverzorging en incontinentieproducten. Iedere persoon die last heeft van incontinentie is uniek en heeft andere hulpmiddelen nodig. Er zijn daarom veel verschillende producten: er is altijd wel iets dat past bij uw persoonlijke probleem. Incontinentie-, hygiëne- en huidverzorgingsproducten zijn hiervoor fijn en het daarom is van belang dat deze van goede kwaliteit zijn.

 

De producten
Zowel mannen als vrouwen kunnen last hebben van incontinentie en het kan allerlei verschillende oorzaken hebben. Het is verstandig om zelf uit te zoeken wat deze oorzaken precies zijn, eventueel met hulp van uw huisarts. Bij incontinentieproducten kunt u denken aan inlegkruisjes of verbanden, zodat ongewenst urineverlies wordt tegengegaan. Daarnaast ontwikkelt TENA-incontinentieondergoed (ook uniseks), heupbanden en fixatiebroekjes. Voor bescherming in bed zijn er onderleggers beschikbaar. Naast hulp voor urineverlies kunt u ook denken aan reinigings- en hydraterende producten. Hiermee kan de huid worden verzorgd en beschermd.

 

Een oplossing voor incontinentie
Het is belangrijk dat er voor ieder uniek persoon een oplossing is voor incontinentie. Duurzaamheid is daarom ook belangrijk: TENA is gericht op hoge kwaliteit en het achterlaten van een zo laag mogelijke CO-2 voetafdruk. Alle elektriciteit in de fabrieken is hernieuwbaar, omdat de zorg voor de planeet ook belangrijk is, net als zorg voor u! Een andere reden om voor TENA te kiezen is als u het belangrijk vindt dat het stigma op incontinentie wordt doorbroken. Deze vergrijzende samenleving vraagt om een betere dialoog over incontinentie, omdat het juist op oudere leeftijd een probleem kan worden. Met de juiste producten kunt u zo lang mogelijk van het leven genieten zonder zorgen over urineverlies.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *