Ook een occasion kopen doet u simpel online

Als u op zoek bent naar een nieuwe tweedehands auto, dan is het vandaag de dag helemaal niet gek als u die gewoon op het internet uitzoekt. U kunt namelijk niet alleen een gloednieuwe auto uitzoeken en laten thuisbezorgen, ook een occasion kopen doet u simpel online om deze vervolgens thuis te ontvangen. U hoeft er dus niet één de deur voor uit, en dat is zeker handig als u momenteel zonder auto zit. U bespaard zo niet alleen een hoop op en neer gerij uit maar ook enorm veel tijd. Als u nu denkt, ja maar dat is vast vele malen duurder dan het kopen van een occasion bij een plaatselijke dealer, dan heeft u het mis!

Online een occasion kopen bij Bynco is goedkoper

Het is eigenlijk helemaal niet raar dat het online kopen van een occasion goedkoper is dan het kopen bij een dealer. Een dealer heeft namelijk veel meer onkosten. Zo heeft deze en showroom en verkopers die betaald moeten worden. Bynco, de online auto dealer heeft deze kosten niet. Bij Bynco ziet u deze besparing terug in de prijzen van de occasion. Daarbij heeft u ook nog eens vele malen meer keus. U bent namelijk niet gebonden bij het uitzoeken van een occasion aan één woonplaats. De occasions kunnen door het hele land bekeken worden. Omdat de occasion, nadat u m besteld heeft, bij u bezorgd wordt, maakt het dus niet uit of deze aan de andere kant van het land staat.

Is online een occasion kopen wel zo veilig?

Ja is het antwoord, als u dat bij Bynco doet wel. Bynco verkoopt namelijk enkel en alleen kwalitatief goede occasions en geeft daarbij ook een garantie van 180 dagen. Daarbij mag u de auto uiteraard eerst uitproberen de eerste twee weken. Bevalt uw nieuwe occasion niet dan kunt u deze binnen 14 dagen en 200 km kosteloos retourneren. U loopt dus geen enkel risico bij een occasion kopen via Bynco.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *