Onbewust iets doen voor het milieu

Ooh je overbuurvrouw blijft maar doorzaniken over de zonnepanelen uit Friesland die ze twee maanden geleden heeft laten plaatsen. En als het haar nou nog om het milieu ging maar nee hoor. Ze doet het alleen zodat ze ermee kan showen en het in te wrijven bij mensen die er voor wat voor reden dan ook niet voor kiezen om dit te doen. Je moet gewoon lachen omdat ze helemaal niet door heeft dat ze iets goeds voor het milieu doet. En het bespaart haar geld anders had ze het nooit van haar leven gedaan. Jij bent heel blij dat het gewoner wordt om zoiets te doen en dat ze beschikbaar zijn. Je vormt een plannetje om bij je oom en tante te polsen of zij er geen interesse in hebben. Zit het toch nog in je hoofd.

Geen leven zonder vlees?

Jij doet het anders door vegetarisch te eten en vaak met de fiets te gaan. Je kreeg vaak de opmerking van menen dat ze niet zonder vlees zouden kunnen leven. Dan dacht je altijd poe wat dramatisch, dat komt omdat je niet anders gewend bent. Vroeger thuis hadden jullie ook geen auto dus je bent niet anders gewend. Soms is met de auto reizen wel makkelijk maar je voelt je toch beter op de fiets. Sowieso doe je de laatste tijd wat vaker aan sport en je bent heel blij met wat je lichaam allemaal kan. De zomer komt eraan en je kan niet wachten om je nieuwe bikini te showen.

Hallo wereld, hier ben ik!

De laatste jaren merk je dat je meer zelfvertrouwen hebt ontwikkeld en daar ben je heel  blij mee. Je zal altijd een lief persoon blijven maar laat nu niet meer zo over je heen lopen. Ook geef je beter je grenzen aan waardoor het leven naar jouw idee ook makkelijker wordt. Je voelt je heel volwassen en maakt weldoordachte keuzes. Ook ben je heel blij dat je sinds een aantal maanden een relatie hebt met iemand bij wie je echt jezelf kunt zijn. Natuurlijk zijn er wel eens conflicten maar dit lossen jullie altijd snel op samen. Jullie houden erg van open communicatie en hij heeft zelfs al een keer aangegeven dat hij jaloers is op de manier waarop jij je zo makkelijk lijkt te uiten. Hij is trots dat je aan je uitdagingen werkt en ziet echt vooruitgang bij je. Je voelt je heerlijk en probeert er ook zoveel mogelijk voor hem te zijn. Hallo wereld, hier ben ik! Dat denk je regelmatig bij jezelf. Je bent niet meer bang om jezelf te laten zien, mede dankzij je relatie.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *