Nederlandse man behoort tot langste mannenvolk

De gemiddelde lengte van de Nederlandse man ligt op 183 centimeter. De Nederlandse mannen behoren tot het langste mannenvolk op aarde. Op mouwlengte7.com is er een ruime keus van extra lange overhemden voor deze mannen te vinden. Het is een kledingstuk met een lengtemaat en vallen daardoor onder de speciale kledingstukken. Bij mouwlengte7.com vindt je overhemden die zijn net iets langer op de mouwen en hebben een langere rug lengte. De lengte van de mouwen varieert tussen de 70 centimeter en de 79,9 centimeter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar kun je op letten bij de aanschaf

Niet alle overhemden in mouwlengte7 zullen bij je passen. Daarom kun je bij de aanschaf van een overhemd met mouwlengte7 het beste op verschillende aspecten letten. De boordmaat, de pasvorm en de mouwlengte.

  1. De boordmaat bepaalt hoelang het overhemd is en hoe getailleerd het is. Daarom moet de boordmaat juist zijn.
  2. Meestal heb je de keuze uit drie pasvormen. Het overhemd dient nauw op de schouders te vallen en de stof moet netjes langs de rug vallen. De pasvorm van het overhemd moet je perfect passen.
  3. De mouwen van een overhemd dienen net iets over de hand te vallen. Houd daarom rekening met je armlengte.

Voordelen van strijkvrije overhemden.

Strijkvrije overhemden hebben natuurlijk veel voordelen. Voor mannen die veel reizen is het heel handig als de overhemden niet kreuken. Het overhemd is meteen draag klaar als je het uit je koffer haalt. Je bespaart veel tijd en het is super makkelijk. Het kan wel eens voorkomen dat het overhemd toch een paar kreukels heeft dan hoef je het overhemd alleen maar hel even vochtig te maken en uit te hangen. Terwijl jij jezelf even opfrist kun je het overhemd ook even in de douche uithangen. De kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *