Moderne interieur ideeën met glas

Moderne interieur ideeën met glas

Van glazen schuifdeuren en kamerhoge glazen scheidingswanden tot scheidingswanden en uitbreidingen in Crittall-stijl, glazen plafonds, glazen daken en zelfs glazen vloeren, er zijn tal van moderne oplossingen en eigentijdse inspiratie als het gaat om het binnenlaten van natuurlijk licht in de ruimte thuis. Buiten het nut van licht zijn er ook heel veel andere dingen wat je kan doen met glas en daar weet Edelglas alles van af.

Glazen vloer

Beloopbare glazen vloeren helpen om een ​​lichtstroom tussen vloerniveaus te vergemakkelijken, waardoor het meeste uit de zon wordt gehaald op een heldere dag en het natuurlijke licht wordt gemaximaliseerd op de somberdere dagen. Of laat nog meer licht binnen via een dakraam of glazen plafond. Een glazen dak kan doorgaans tot twee keer zoveel licht binnenlaten als een conventioneel verticaal raam, dit komt omdat de beglazing direct naar de natuurlijke lichtbron is gericht, met zeer weinig diffuus of gereflecteerd licht.

 

Glas in de keuken

Bij glas in de keuken denk je waarschijnlijk aan de glazen waar je uit drinkt of eventueel de borden waar je vanaf eet maar wist je dat je ook een glazen achterwand keuken kan hebben. Hierbij bedoel ik de gehele achterwand en niet alleen tegen het spetteren van vet, zoals dat vroeger werd gedaan. Een glazen achterwand is perfect als je van een moderne, minimalistische en schone keuken houdt. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van kiertjes en dus ook niet gevoegd hoeft te worden is het één geheel en erg bestand tegen bacteriën en schimmels. Wel zo handig voor in de keuken. Je kan het gemakkelijk schoonmaken door met een doekje over het glas te gaan. Het is niet alleen praktische maar ook erg mooi. Het geeft licht en ruimte in je keuken en door de glinstering een erg luxe uitstraling. Daarbij hebben ze verschillende kleuren glas waar je uit kan kiezen.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *