Met welke wijn kan ik mijn vriendin verrassen?

Indien je zelf een wijnliefhebber bent zul je vast wel weten wat je vriendin graag drinkt, maar indien je toch meer een bierliefhebber bent is het soms vrij lastig te bepalen waar je vriendin nu blij van wordt. Drinkt ze nu graag rode wijn of witte wijn? Indien dit laatste het geval is, moet je ook nog eens weten of het nu om droge of zoete witte wijn gaat.

Probeer eens een Portugese wijn

Misschien niet direct voor de hand liggend omdat Portugal meer bekend staat als ‘Port’ land is het zeker de overweging waard eens de wijnen van Esporao te proberen. Dit zijn wijnen uit de Portugese streek Alentejo. Dit wijnhuis is een toonaangevende producent van kwaliteitswijnen, maar ook van olijfolie. De nadruk hiervan ligt op duurzaamheid, want zowel in de wijngaard als in de olijfgaard wordt volgens de regels van biologische landbouw gewerkt en dat is natuurlijk vooruitstrevend.

Maak er een speciale gelegenheid van

Belangrijk is om een speciale gelegenheid te creëren als je de wijn openmaakt. Ook al hoeft er niet perse een aanleiding te zijn, maar als je je vriendin echt wilt verrassen is alleen het feit dat je met haar samen bent al een aanleiding om een flesje te openen en dit te vieren. Om dit af te toe te doen kan dit je relatie een positieve boost geven, aangezien bijna iedere vrouw hierdoor positief verrast zal zijn en dat kunnen we helemaal in deze tijden goed gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *