Laat een goede eerste indruk achter met een bedrukte doos!

Als je een bedrijf hebt waar je op een opvallende manier reclame voor wilt maken kun je er eens naar kijken om jouw goederen in bedrukte dozen te laten leveren. Een bedrukte doos is het ideale visitekaartje en zorgt er tegelijkertijd voor dat jouw naamsbekendheid wordt vergroot. Van verzenddozen op maat tot dozen met jouw logo erop, er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een goede eerste indruk van jouw product bij de klant achter te laten. Zo presenteer je jouw producten mooier en zorg je direct voor extra toegevoegde waarde! Maar waar kun je bedrukte dozen kopen? Wij hebben het voor je uitgezocht! 

 

De voordelen van een bedrukte doos 

Een bedrukte doos kun je dus zien als een visitekaartje voor jouw webshop of bedrijf. Je kunt ervoor kiezen om jouw producten in een bedrukte doos te verspreiden en direct je naamsbekendheid te vergroten. De doos is namelijk het eerste wat jouw klant ziet, waardoor hij gelijk een relatie heeft met jouw bedrijf. Dit is dan ook de reden dat veel bekende webshops hun producten in bedrukte verzenddozen leveren! Als je kiest voor een bedrukte doos, kun je kiezen voor een doos op maat. Vaak met optimale bescherming en zonder onnodig vulmateriaal. Laar hierop je logo of een leuke slogan drukken en zorg voor dat wow-effect bij jouw klant! 

 

Een optimale klantbeleving 

Als je op zoek bent naar een leverancier bedrukte dozen kun je eens kijken bij Superdoos. Zij helpen jou een klantbeleving op maat te leveren. Om de dozen te bedrukken wordt er gebruik gemaakt van een flexo druktechniek. Bij deze techniek wordt er eerst een cliché gemaakt. Hierdoor is de levertijd van de dozen minimaal 2 á 3 weken. Heb je vaker dozen laten bedrukken bij Superdoos? Dan is het cliché al eerder gemaakt en worden de dozen binnen de reguliere levertermijnen bezorgd! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *