Koffie kopen in 2020: Wat zijn de opties?

Een echte koffieliefhebber zal beamen dat het ontdekken van nieuwe smaken voelt als een klein avontuur. Je ziet bijvoorbeeld een nieuwe smaak staan in een speciaalzaak en je vraagt je af hoe die is. Om deze nieuwsgierigheid in de hand te spelen, is Lavazza continu op zoek naar nieuwe smaaksensaties voor de echte liefhebber. Je kunt uiteraard wel een favoriete optie hebben, maar niks gaat boven een nieuwe smaak ontdekken die nóg lekkerder is.

Zoals gezegd is Lavazza een koffiemerk dat dag in dag uit op zoek gaat naar nieuwe unieke samenstellingen. In de loop der jaren heeft dit geresulteerd in een groot aantal producten die met veel lof zijn onthaald. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende opties:

  • Lavazza Gran Riserva koffiebonen: Een zeer geliefde koffieboon die zijn oorsprong kent in Brazilië en Midden-Amerika. Al sinds 2013 een veel verkocht product dankzij de goede smaak.
  • Lavazza Tierra! Brasile 100% Arabica koffiebonen: Bevat smaken van karamel en noten en is daardoor een unieke samenstelling voor een Lavazza koffieboon. Op zoek naar een ware smaaksensatie? Dan is dit de beste optie.
  • Lavazza Qualita Oro koffiebonen: Deze optie staat bekend als delicaat, toegankelijk en fruitig. Voor een koffieboon een ideale combinatie om uniek te zijn als smaak. Afkomstig uit Centraal-Amerika en Afrika.
  • Lavazza Crema e Aroma Espresso Blue koffiebonen: Een crèmige koffieboon met een volle smaak. Een iets veiligere optie, maar nog altijd met de smaak van fruit, cacao en specerijen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *