Kleine interieur aanpassingen

Een kleine aanpassing in je huis kan al een groot verschil maken. Zo kan je de muren een nieuwe kleur geven, je rolgordijnen veranderen voor normale gordijnen of eventueel de deurklinken veranderen. Het hoeft in ieder geval niet duur te zijn om wat aan te passen. Zolang alles een geheel blijft en je tevreden bent over het resultaat is het goed. Omdat voornamelijk nu heel veel mensen hun huis aan het verbouwen zijn, begint het misschien ook wel bij jou een beetje te kriebelen. Daarom heb ik een paar leuke ideeën die je kan toepassen voor in je huis.

 

Gordijnen

 

We hebben allemaal wel wat voor onze ramen hangen. Voor de een is dat gordijnen en voor de ander rolluiken of lamellen. Het geeft ons privacy en een knus gevoel voor in huis. Het is alleen wel zo dat dit vaak een opvallend punt is in het huis. Stel dat je jouw gordijnen dus gaat veranderen, zullen mensen dit snel opmerken. Als je eens wat anders wilt kan je bijvoorbeeld kiezen voor inbetweens, hierdoor heb je alsnog de gewenste privacy maar wel nog steeds genoeg lichtinval. Jij kan wel naar buiten kijken maar de mensen niet naar binnen. Hierin zijn ook veel verschillende kleuren te vinden dus voor iedere stijl wel wat.

 

Deurklinken

Er is niks zo simpeler als een paar deurklinken te veranderen. Dit hoeft niet eens alleen bij de deuren maar dit kan ook bijvoorbeeld de klinken van de keukenkastjes zijn of een leuke dressoir die je hebt. Het geeft een kleine aanpassing en je kan ze al vinden vanaf €4-. Probeer het wel allemaal in dezelfde stijl te doen, zodat het een geheel blijft.

 

Muren

 

Na een tijdje vervaagt de kleur op je muur of ben je het misschien zat. Je kan er dan voor kiezen om een andere kleur op je muur te doen of eventueel voor behang te gaan. Ook hierbij is het weer een kleine en goedkope aanpassing met een groot verschil.Kleine interieur aanpassingen

Geplaatst onder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *