Kleding kopen voor de moderne man.

Hoewel veel vrouwen en ook mannen zelf denken dat wij niet van shoppen houden, is dat allerminst waar. Mannen houden wel van winkelen maar op een heel ander niveau. We zijn praktisch ingesteld en denken logisch na. We houden van andere spullen dan vrouwen en bekijken dingen vooral vanuit een praktisch perspectief.

 

Ook mannen houden van winkelen.

 

Dat we niet van slenteren door winkelstraten houden betekent niet dat mannen niet van winkelen houden. Sterker nog ook mannen hebben van alles nodig waardoor we wel moeten winkelen. Kleding is hier een goed voorbeeld van neem bijvoorbeeld een jas zoals deze van PME die we onlangs hebben besproken. Wanneer je als man niet van shoppen houdt of het gewoonweg te druk hebt met werk dan kan dit soms een probleem vormen. Je moet tenslotte toch kleding passen om te weten of het je staat en of het de juiste maat is. Ook mannen willen er verzorgd en representatief bij lopen.

Kleding bestellen voor mannen met een kledingbox.

 

Voor de moderne man is er daarom een perfecte oplossing. De heren kledingbox! Door gebruik te maken van zo’n box bespaard je gigantisch veel tijd, iets dat we vandaag de dag wel kunnen gebruiken. Daarnaast haal je een prive stylist in huis die je helpt met je styling. Nou ja je haalt deze niet letterlijk in huis, dit gebeurt allemaal online.

 

Via een website zoals bijvoorbeeld kledingboxvergelijken.nl kies je een kledingbox uit die je aanspreekt. Je kunt daar goed onderscheid maken tussen kledingboxen voor vrouwen en voor mannen. Elke box heeft zijn eigen kenmerken en daarom kijk je eerst welke je het meeste aanspreekt. Een keuze zou bijvoorbeeld die van Outfittery kunnen zijn. Vervolgens ga je op de website van Outfittery je aanmelden en dat begint met het invullen van een stijlprofiel. 

Je eigen online privé stylist.

 

Hierin geef je aan wat je wensen zijn, welke merken en stijlen je het meest aanspreken. Dit gebeurt veelal door het tonen van afbeeldingen waaruit je kiest. Zo krijgt de privé stylist van Outfittery een goed beeld van wat jouw stijl is en kan zij of hij je goed helpen bij het selecteren van nieuwe outfits en of kleding.

 

Jouw wensen en kledingstijl.

 

Naast het invullen van o.a. je maten en lievelingskleuren. Geef je ook je budget aan, zo voorkom je dat je op onverwachte hoge kosten komt. Je kunt heel goed bespreken waarvoor de outfit dient indien je een outfit voor een speciale gelegenheid zoekt zoals bijvoorbeeld een sollicitatie, een bruiloft, de eerste dag van een nieuwe baan of een feestje. Of wanneer je niet zo goed weet welke schoenen je onder een pak kan dragen, kun je de stylist inschakelen. Zo kan de stylist zijn of haar expertise optimaal inzetten om voor jou de perfecte kleding te selecteren.

 

Nadat dit is gebeurt krijg jij een box vol met kleding en eventueel complete outfits met schoenen, sokken, een riem en wellicht zelfs een hoed, pet, stropdas of wellicht een bijpassende leren laptoptas andere wensen bij je thuisbezorgd wanneer jou dat het beste uitkomt.

 

Eerst passen, dan betalen.

 

Op dit moment is alles nog gratis en heb je 2 weken de tijd om de kleding te passen en proberen. Wat ons betreft die ideale manier om kleding te kopen voor de moderne man. 

 

Wanneer je weet wat je wel en niet wilt houden Stuur je de kleding die je niet wilt terug en betaal je alleen voor de items die je houden wilt. Eventueel kun je ook nog aanpassingen doorvoeren door dit te bespreken met de stylist. Die kan dan eventueel andere items opsturen die volgens jou beter matchen of wanneer het toch net niet de goede maat is en je een kleinere of grotere maat nodig hebt.

Welke services zijn er?

 

Naast de bekendere Outfittery voor mannen, zijn er meer van dit soort diensten. Zo is het Belgische online fashion platform Brantano een van de grootste fashion winkels in Europa en hebben ze ook een eigen personal styling service waarmee je een kledingbox thuisbezorgd krijgt (Deze hete voorheen Suitcase). Ook WE, de Bijenkorf en Zalando hebben dergelijke diensten waar je naar zou kunnen kijken.

 

Zo werken allemaal min of meer hetzelfde. Wel raad ik je aan om toch even naar de verschillen te kijken. Omdat sommige wel een tarief rekenen voor bijvoorbeeld het versturen van kleding of dergelijke. Let hier dus goed op. Een andere tip die ik je wil geven is kijk goed naar de stijlen en de filosofie van het bedrijf welke je het meest aanspreekt. Zo weet je nog beter dat de styling bij je zal passen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *