Jouw boodschap op een boodschappentas

Hoe verspreid je het beste een boodschap? Precies, door het bedrukken van een boodschappentas! Boodschappentassen worden immers door veel mensen gebruikt. Nu plastic tasjes verboden zijn, nemen veel mensen hun eigen boodschappentas mee naar de supermarkt. Goed voor het milieu. En goed voor jouw merk. Want met een bedrukte boodschappentas weet je zeker dat jouw boodschap veel gezien zal worden. 

Hoge exposure

Het bedrukken van een boodschappentas heeft een paar voordelen. Zoals we al zeiden zorgt het bedrukken van een boodschappentas voor een hoge exposure van jouw merk. Dat is natuurlijk wat je wilt bij het bedrukken van promotiemateriaal. Natuurlijk kan je kiezen voor een leuk notitieboekje of een mooie pen, maar met een boodschappentas weet je zeker dat mensen deze zullen gebruiken en dat de tas ook nog eens vaak op straat gezien zal worden. Zo vergroot je je publiek zonder veel moeite te hoeven doen. 

Veel mogelijkheden

Daarnaast hebben boodschappentassen een relatief groot drukoppervlak. Een boodschappentas is vaak vlak, de naden zitten aan de zijkanten en daardoor blijft er veel ruimte over voor het bedrukken van jouw logo of een ander ontwerpt. Zo weet je dat jouw bedrukking leesbaar zal zijn. Zelfs vanaf de overkant van de straat! 

Ook qua druktechnieken is er veel mogelijk. Zo kan je boodschappentassen bedrukken met een zeefdruk. Kwalitatief is dit een erg mooie manier van bedrukken. De opdruk zal lang blijven zitten. Nadeel is dat je vastzit aan een maximaal aantal drukkleuren. Om dit probleem op te lossen, kan je kiezen voor een digitale transfer. Hierbij wordt jouw opdruk eerst geprint en daarna overgebracht op de tas. Doordat de opdruk digitaal wordt geprint, zit je niet gebonden aan een bepaald aantal drukkleuren. Dit wordt ook wel een full color opdruk genoemd: elk detail en elk kleurovergangetje kan hiermee worden bedrukt. 

Online boodschappentassen bedrukken

Het bedrukken van een boodschappentas brengt dus meerdere voordelen met zich mee. Ben je enthousiast geworden en wil je graag zelf boodschappentassen laten bedrukken met jouw logo of ontwerp? Dan hebben we goed nieuws. Dit kan je namelijk gemakkelijk en snel online laten doen. Op de website van BudgetGift.nl vindt je een groot assortiment aan te bedrukken tassen. Van katoenen tassen tot grote XL shoppers: ze hebben het allemaal. Als je er even niet uitkomt of graag advies wil inwinnen, dan staat het vriendelijke klantenteam je graag te woord. 

Wacht niet langer en laat vandaag nog jouw boodschap bedrukken op een boodschappentas!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *