Is een zelfreinigende kattenbak echt minder werk?

Het is het minst favoriete onderdeel van het ouderschap van katten: het schoonmaken van de kattenbak. Maar zijn deze zelfreinigende kattenbakken echt minder werk? Met meerdere stijlen en ontwerpen – waaronder een echt wegspoelsysteem  en steeds up-to-date versies, zijn er genoeg opties waaruit u kunt kiezen om de perfecte match voor u en uw kat te vinden.

Met onze 411 zelfreinigende kattenbakken kunt u buiten de traditionele kattenbak denken om te beslissen of een automatische kattenbak het waard is.

De basis van de zelfreinigende kattenbak

Met een zelfreinigende kattenbak zift, harkt, spoelt of verzamelt een kattenbakafval anderszins kattenafval, waardoor je minimaal contact hebt met kattenurine en uitwerpselen en de kattenbak niet dagelijks hoeft te scheppen. De meeste automatische kattenbakken detecteren wanneer uw kat het heeft gebruikt en zullen het opruimen, zodat ze de volgende keer dat ze gaan fris, schoon kattenbakvulling hebben.

Kattenouders die lange dagen of nachtdiensten werken, of voor mensen met een ziekte of handicap, kan een zelfreinigende kattenbak erg nuttig kan zijn. Ze zijn ook een handige optie voor katten die elke keer een schone kattenbak willen.

Om ervoor te zorgen dat onze katten consistent zijn in het gebruik van een box, moeten we deze dagelijks – zelfs meerdere keren per dag – schoonmaken, een uitdagende taak met lange werkdagen en genoeg te doen thuis. Als de box over het hoofd wordt gezien in sommige drukke huishoudens, kan dat ongepaste eliminatieproblemen veroorzaken, eraan toevoegend dat een automatische kattenbak kan helpen om dat probleem te verlichten.

Als de woorden ‘automatische kattenbak’ echter een mentaal beeld geven van een werkvrije zone, verwijder dat beeld dan! Een automatische kattenbak betekent nog steeds wat werk, hoewel het zal verschillen van uw huidige kattenbakroutine. Voor automatische kattenbakken moet je een bak of compartiment leegmaken dat het gezeefde kattenafval bevat, en moet je het kattenbakvulling vervangen of aanvullen om de bak te laten werken.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *