Incontinentie materiaal van TENA kopen

Nagenoeg iedereen weet dat TENA incontinentiematerialen verkoopt. Inmiddels is TENA een gevestigde naam op dit gebied. Iedereen, mannen en vrouwen, kunnen te maken krijgen met incontinentie. Ook kinderen en jongeren kunnen hier last van hebben. Dit kan vele oorzaken hebben en het is nog vaak taboe om hierover te praten. Dan is het fijn dat TENA er is, want om te moeten leven met incontinentie, is al vervelend genoeg. Goed incontinentiemateriaal dat voldoende bescherming en discretie biedt, is dan cruciaal voor een het waarborgen van behoudt van kwaliteit van leven.

Incontinentiemateriaal is speciaal ontwikkeld om urine (en soms ook ontlasting) op te vangen en ook om de geur ervan te neutraliseren. TENA is wereldleider in incontinentiematerialen en een groot expert op dit gebied. Hierdoor kan je met een gerust hart vertrouwen op hun producten. Het materiaal van TENA is niet vergelijkbaar met gewone inlegkruisjes en maandverband. Die zijn namelijk niet gemaakt voor urineverlies en nemen veel minder vocht op. Hierdoor loopt u kans op doorlekken en vervelende geurtjes. Bovendien kan dan het natte materiaal uw huid gaan irriteren. Daar bovenop wilt u natuurlijk niet dat anderen merken dat u last heeft van ongewild urineverlies. Het incontinentiemateriaal van TENA beschermt uw discretie en zorgt ervoor dat u onbezorgd de deur uit kan en een actief leven kan blijven lijden. Doe uzelf dus niet tekort en laat u niet beperken in uw vrijheid.

 

Wie is TENA

TENA is een onderdeel van Essity. Dit is een vooraanstaand, leidend, internationaal bedrijf op het gebied van hygiëne en gezondheid. TENA bestaat al meer dan zestig jaar en is de grootste op haar vakgebied. TENA heeft een groot assortiment aan incontinentiematerialen, maar ook verkoopt TENA huidverzorgingsproducten. Daarnaast denkt TENA mee om oplossingen te vinden bij de zorg rond incontinentie. Denk hierbij aan de uitdagingen waarvoor zorginstellingen en mantelzorgers komen te staan. TENA is dan een volwassen gesprekspartner met veel kennis en ervaring. Zij geven u vrijblijvend een advies waar u mee verder kan.

 

TENA neemt verantwoordelijkheid voor mens en milieu

TENA doet er ook alles aan om niet alleen voor de mens te zorgen, maar ook voor de aarde. Dit doet zij door de CO2-uitstoot bij de ontwikkeling van haar producten zo laag mogelijk te houden. Sinds 2008 heeft TENA een stappenplan in werking gezet om alle producten nog duurzamer te maken. TENA gebruikt bijvoorbeeld verpakkingen die honderd procent recyclebaar zijn. Daarnaast maakt TENA gebruik van groene stroom in hun fabrieken. Maar ook bewust inkopen van materiaal is belangrijk. Hoe heeft het impact op het klimaat en wat is het effect op het welzijn van de lokale bevolking? Daarnaast deelt TENA wereldwijd haar kennis over hygiëne en gezondheid door het geven van voorlichting en het doorbreken van taboes over incontinentie. Uiteindelijk is het doel om de duurzame ontwikkelingsdoelen, vastgesteld door de VN, te halen. TENA stimuleert op deze manier bewustwording onder haar klanten, door het goede voorbeeld te geven en het overdragen van kennis.

 

Voordelen van TENA

 • Grote expertise en deskundigheid door ervaring van meer dan zestig jaar
 • Vrijblijvend advies
 • Zorgvuldig gekozen ademende stoffen die uw huid beschermen
 • Een complete aanpak van incontinentie, inclusief de verzorging van de huid
 • Draagcomfort
 • Discretie
 • Online te bestellen
 • Veilige betalingsmogelijkheid
 • Veel keuze door het uitgebreide, gevarieerde assortiment
 • Gratis proefpakket om u te helpen bij uw keuze
 • Goede samenwerking met mantelwerkers en zorginstellingen
 • Innovatief en goed voor mens en milieu
 • Als voorgeschreven door uw (huis)arts, dan vergoeden de meeste zorgverzekeraars de kosten.

Kort samengevat

TENA helpt mensen om mobiel te blijven als incontinentie zich aandient.

TENA helpt mantelzorgers en zorginstellingen om tot goede oplossingen te komen om effectief en mensvriendelijk om te gaan met incontinentie, zodat de kosten overzichtelijk blijven en de mens niet uit het oog verloren wordt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *