Hoe vind ik de nieuwste merkkleding?

Zo veel verschillende personen, zo veel verschillende smaken. Gelukkig vindt iedereen wat anders leuk en valt er over smaak niet te twisten. En gelukkig zijn er ook heel veel kleding winkels waardoor er voor iedereen keus is. Of je nu van merkkleding houdt of niet, voor ieder wat wils. Maar waar voor vrouwen de kledingwinkels nog steeds in overvloed zijn, is het voor mannen steeds lastiger om een winkel te vinden die merkkleding voeren.

Invloed van online

Dat er steeds minder fysieke mannen kleding winkels zijn komt natuurlijk ook omdat steeds meet kleding online besteld kan worden. Het is nu eenmaal een gegeven dat het niet de favoriete hobby is van mannen om te gaan winkelen. De online winkels, webshops zoals Zalando, Wehkamp en Crivaldi, zijn hiervoor een uitkomt.

Het voordeel van deze winkels is dat ze haast alles op voorraad hebben, de prijs heel duidelijk aangegeven is en dat ze de producten naar een door jou opgegeven adres versturen. De kleding heb je dan de volgende dag al in huis! Dit scheelt je weer een paar uur door de stad slenteren.

Retourbeleid

Deze winkels voeren vaak ook nog eens een zeer gunstig retourbeleid waardoor je de kleding ook weer gratis terug kan sturen. Pas je dus het Malelions shirt niet wat je besteld had? Dan stuur je deze gewoon weer terug naar de winkel. Binnen een aantal werkdagen wordt het aankoopbedrag weer teruggestort op jouw rekening.

Nadeel online shoppen.

Er zitten ook zeker nadelen aan. Zo zijn alle busjes van de vervoersbedrijven natuurlijk niet goed voor het milieu. Ook wordt er meer plastic gebruikt voor het verpakken van de artikelen dan wanneer kleding in de winkel gekocht wordt. Daarnaast komen er hierdoor ook steeds meer winkelcentra leeg te staan omdat het niet rendabel is om de kledingwinkel open te houden. Hierdoor gaan er banen verloren en verdwijnt er een gezellige sfeer in de stad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *