Hoe maak je een mancave?

Elke man droomt er van om een mancave te hebben. Het is een plek waar je als man helemaal kan ontspannen en genieten van games, goede muziek of een mooie film. Een plek  zonder geurkaarsen, onnodige kussens en inspirerende teksten. Een plek voor mannen! Maar hoe maak je een dit, en hoe zorg je er voor dat het niet zomaar een mancave is maar jouw mancave?

Maak een mancave die bij jou past!

Voordat we beginnen, een mancave is een plek waar jij je terug kant trekken en je lekker jezelf kan zijn. Maak van je mancave dan ook een plek waar je passies er vanaf spatten. Houdt jij van auto’s en motoren? Of voetbal en gamen? Hang oude autohelmen of velgen op. Hang posters of schilderijen op van je vetste games of je favoriete club. Of juist gave modelbouw van bijvoorbeeld auto’s of soldaatjes. Mannen zijn trots op hun hobby’s, dus laat het zien!

Maak een bar!

Hoe jij je mancave in wilt richten is heel persoonlijk, maar er is één ding dat in geen enkele mancave mag ontbreken. Een bar! Met een bar en een koelkast, waar al het bier koud wordt gehouden, heb je garant een topavond. Zorg er voor dat je genoeg ruimte hebt rondom je bar en zet er mogelijk wat barkrukken naast om het écht gezellig te maken.

Maak het comfortabel!

Zet comfortabele stoelen en banken neer in je mancave. Niks is fijner om na een lange dag je terug te trekken en te ontspannen, zorg er dan ook voor dat je comfortabel kan zitten. Het is ook fijn voor je vrienden dat ze  ergens kunnen zitten waar ze geen houten kont van krijgen.

Je kan nooit genoeg gadgets hebben

Als er iets is waar mannen van houden zijn het wel gadgets. Een surround sound systeem, VR-bril, Playstation 4 Pro, een geheime kamer. Of wat denk je van een Pacman arcadekast, een Nintendo 64 of andere oude gameconsoles, niets is te gek voor jouw mancave.

Heb je het niet zo breed? Vergis je niet, via refurbished of tweedehands kan vinden. Bekijk ook aanbiedingen van miniaturen of modelbouw op Modelomondo. Ook is het vaak niet moeilijk om oudere apparaten zelf te repareren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *