Hoe kun je als man in de zorg nu makkelijk bijscholen?

Werken in de zorg is helemaal hot. En gelukkig zie je ook steeds meer mannen die in de zorg werken. In de zorg is er steeds de druk en de verplichting om jezelf bekwaam te houden. Maar om nu weer in zo’n warm klaslokaal te gaan zitten? Veel kilometers te moeten maken? Op een moment dat je eigenlijk veel leukere plannen hebt?

Dat kan natuurlijk anders. Gelukkig is er e-learning voor de zorg. Over alle belangrijke onderwerpen kun je e-learning doen en zo je bekwaamheid op peil houden. Er is e-learning over de Voorbehouden en Risicovolle handelingen. En over Zorg rond het sterven. Medisch rekenen, Voeding en vocht en Delier. Maar ook over de verschillende wetgeving zoals AVG, Meldcode en de Wet zorg en dwang kun je e-learnings doen. Zo blijf je op de hoogte van je vak. En je oefent met herkenbare praktijksituaties.

Een dergelijke e-learning zorg kun je kopen via E-learning Made Easy. In de e-learning ga je aan de slag met de theorie. En dat klinkt saai, maar dat is het niet. Je krijgt een stukje tekst, een oefening, dan weer een vraag, een video of een audio. Dat is leuker en het is bewezen dat je hersenen dat veel beter opslaan.

Na het behalen van de toets, ontvang je een certificaat. En als je lid bent bij het kwaliteitsregister krijg je ook automatisch de accreditatiepunten bijgeschreven. Want elke e-learning voor niveau 3 of hoger is geaccrediteerd. Zo kun je dus altijd makkelijk aantonen dat jij op en top bij bent. Easy!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *