Het seizoen begint weer, ben jij al game ready?

Na het lange wachten mogen we weer van start gaan, of dat nou met school, sport of werk is. het Corona-virus heeft er lang voor gezorgd dat alle teamsporten zo goed als niet mogelijk waren. Maar ein-de-lijk is het sportseizoen weer geopend en mogen we weer het veld op maar ben jij eigenlijk al game ready? 

Top-Fit 

Niemand had verwacht dat we zo’n lange tijd thuis zouden moeten zitten en wij als mensen vinden het fijn om buiten te zijn of dit nu wandelen, voetballen, shoppen of basketballen is we houden er gewoon niet van om dagen binnen te blijven. Nu begint dan het nieuwe seizoen maar wat heb jij in al die tijd thuis gedaan? genetflixed en geslapen? Of heb jij al die tijd gewerkt aan je killer body? 

‘’Nieuwe’’ Start 

Het gaat natuurlijk wennen zijn om het ritme van het sporten weer op te pakken, Zelf ben ik ook sinds kort weer begonnen met mijn eigen basketbalseizoen. Mijn schoenen waren nogal versleten van alle gespeelde wedstrijden van de afgelopen paar seizoenen, dus had ik besloten dat het tijd was voor nieuwe schoenen… maar waar begin je in de zoektocht naar de ‘’perfecte’’ schoen? Wat voor mij en ik denk ook voor jou belangrijk is als je een zaalsport speelt, is grip, stevigheid, en veiligheid, op deze 3 termen ben ik gaan zoeken en ben toen uitgekomen op de basketbalschoenen van under armour .

Under Armour 

Under Armour? Ik had er zelf nog niet vaak over gehoord maar wist dat het een Fitness merk was, maar wat was dit een verassing! De schoenen hebben een ‘’HOVR” demping wat zorgt dat elke stap die je maakt aanvoelt alsof je over veren loopt, en ik moet zeggen dat ik het niet anders had omschrijven daarnaast behoedt de schoen je er ook voor dat je je enkels kunt omzwikken tijdens het spelen. Dus als jij jezelf die ‘’Top-Fit’’ boost wilt geven voor het nieuwe seizoen, you know what to do!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *