Hart voor het milieu

Een collega van je gaf drie weken geleden een presentatie over zonnepanelen uit Friesland. Je vond dat hij het goed deed en je bent blij dat het bedrijf waar je werkt bezig is met milieu want dit onderwerp gaat je aan het hart. Zelf doe je je uiterste best om het milieu zo min mogelijk te belasten. Mocht je kinderen krijgen dan wil je graag dat zij ook op een fijne manier kunnen leven.

Geen vrijer voor jou

Je hebt op het moment trouwens geen vriend, de vorige die je had was zo jaloers dat als een man iets aan je vroeg op straat hij bijna in staat was om te gaan slaan. Nou aan zo’n type heb je dus geen behoefte hoezeer je moeder ook aandringt. Jij richt je liever op je carrière en een liefdesrelatie moet toch vanzelf ontstaan en groeien. Iedereen weet dat als je te graag wil het dan niet lukt.

Lekker dansen

Je gaat af en toe uit met vriendinnen om de stress van alledag los te kunnen laten. Als jullie moe zijn van het dansen kiezen jullie vaak een rustig cafeetje om over van alles en nog wat bij te kletsen. Zo leuk om alle verhalen te horen. Je kunt het niet helpen, je vindt de ober die regelmatig jullie tafeltje komt checken toch wel erg leuk.

Waar een drankje doen al niet toe kan leiden

Jeetje wat zit jij te staren merkt Nina op. Je vindt hem echt leuk he? En poef je krijgt meteen een hoofd als een tomaat. Je andere vriendinnen moeten lachen en stellen voor om je nummer aan hem te geven. Ja dag dat durf ik toch nooit zeg je wanhopig. Maar dan komt de man in kwestie, je hebt op zijn naamplaatje gelezen dat hij Jochem heet, op jullie af met de bon. Hij geeft je een knipoog en loopt daarna weer weg terwijl hij af en toe naar je omkijkt. En je weet niet waarom maar iets in je geeft de opdracht om het bonnetje om te draaien. Ja hoor, daar staat zijn nummer. Je vriendinnen worden helemaal gek en joelen dat je deze zeker goed zult bewaren. Dat ben je zeker van plan want Jochem en jij hadden zo’n fijne connectie in de korte tijd dat jullie van elkaars bestaan weten. Je hoopt dat er iets moois tussen jullie zal opbloeien. Is mijn moeder toch nog tevreden en je glimlacht bij deze gedachte.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *