Haaruitval bestrijden op de meest natuurlijke manier

Dat moment waarop je voor het eerst ontdekt dat je haar dunner wordt, kan een echte schok zijn, vooral als je nog jong bent en niet verwacht dat je zo vroeg in je leven met haarverlies te maken krijgt. Volgens de American Hair Loss Association zal ongeveer een kwart van de mannen tegen de tijd dat ze 21 jaar oud zijn tekenen van haarverlies zien.

75% zal een afname van de haardikte opmerken op de leeftijd van 35 jaar, en bijna 85% zal bezwijken aan kaalheid tegen de tijd dat ze 50 zijn. Gezond, luxueus haar is niet alleen een kenmerk van jeugdigheid, het wordt ook geassocieerd met seksuele aantrekkelijkheid en mannelijkheid. Dus als het begint te verdwijnen, kan het emotioneel verwoestend zijn en ons laten grijpen naar elke beschikbare oplossing.

Wat is mesotherapie?

Bij Sense huidverzorging hebben we onze middelen gebundeld om de meest geavanceerde, revolutionaire behandelingen op de markt te vinden om haarverlies bij mannen ongedaan te maken. Mesotherapie haar, voor het eerst ontwikkeld door Dr. Michel Pistor in Frankrijk, is een niet-chirurgische, niet-invasieve procedure die zich richt op de aangetaste middelste laag (mesoderm) van de huid waar het meeste haarverlies ontstaat. Hier wordt een krachtige combinatie van strategisch geformuleerde verbindingen zoals vitamines, mineralen, enzymen, nucleïnezuren en aminozuren micro-geïnjecteerd in de hoofdhuid, waardoor deze wordt versterkt met verloren voedingsstoffen die de follikels aanvullen. Bovendien kunnen deze voedingsblokkades hormonale onevenwichtigheden die verantwoordelijk zijn voor haarverlies verminderen en tegelijkertijd de bloedcirculatie verbeteren.

Unieke voordelen van mesotherapie zijn onder meer …

  • Voedt door voedingsstoffen uitgehongerde follikels
  • Samengesteld om uw unieke chemische tekortkomingen aan te pakken
  • Vermindert ontstekingen
  • Bestrijdt DHT, een molecuul dat verantwoordelijk is voor mannelijke kaalheid-
  • Stimuleert de groei van collageen en elastine voor een robuustere hoofdhuid-
  • Bereikt een slagingspercentage van 90-92% (vergelijk met Rogaine’s slagingspercentage van 50%)-
  • Veilig, effectief en bewezen, zowel in Europa als in de VS.
  • Pijnloos zonder anesthesie
  • Korte sessies van 10-30 minuten
  • Cliënten kunnen direct na de behandeling weer aan het werk of andere bezigheden

Hoe kan ik erachter komen of mesotherapie iets voor mij is?

De eerste stap in uw behandeling is het opzetten van een privé consult met een van onze haaruitval specialisten waar hij of zij uw medische geschiedenis, inclusief eerdere operaties en procedures, zal bespreken, uw doelen en verwachtingen zal bespreken en eventuele vragen zal beantwoorden over vooruitgang.

Hoe snel kan ik resultaten verwachten met mesotherapie?

De meeste haarverliescliënten van Sense vinden dat ideale resultaten worden bereikt binnen 10 sessies. Dit volgt een schema van ongeveer 2 behandelingen per week met 2 weken vrij tussen de sessies. U zult binnen 2-3 maanden verbetering beginnen te zien, waarna uw haar gestaag teruggroeit. Vervolgafspraken zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat de resultaten in de loop van de tijd behouden blijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *