Goede laptop met een touchscreen

Voor het bedienen van je laptop zal je waarschijnlijk gewend zijn om jouw muis te gebruiken. Echter, bij een aantal laptops is het ook mogelijk om hem met touchscreen te bedienen. Je gebruikt daarbij jouw vingers, net als bij een smartphone of tablet. Vaak zijn touchscreen laptops ook los te koppelen van het toetsenbord of om te draaien, waardoor het als tablet gebruikt kan worden. In deze blog lees je meer over een aantal goede laptops met touchscreen.

Asus Chromebook Flip C434TA-E10013

Met de Asus Chromebook Flip C434TA-E10013 kan je erg comfortabel werken. Het heeft een 14 inch NanoEdge-scherm met ultradunne randen en een 87% scherm/behuizing-ratio, wat zorgt voor een optimale en comfortabele kijkervaring. Ook maakt die ratio de behuizing net zo klein als een 13 inch laptop. De laptop heeft een krachtige Intel Core m3-8100Y processor, wat zorgt voor optimale prestaties. Bovendien gaat de accu tot wel 10 uur mee. De laptop heeft een 360° ErgoLift-scharnier, waardoor je hem in flexibele werkstanden kunt gebruiken. Het touchscreen beeldscherm is daar erg prettig bij in gebruik.

Lenovo Yoga C940-14IIL 81Q9000NMH

Deze Windows 10 laptop heeft een 14 inch Full HD beeldscherm, een Intel Core i7 processor en een RAM werkgeheugen van 16 GB. Bovendien zorgt de 1000GB SSD schijf ervoor dat je er prettig foto’s mee kan bewerken, mee kunt gamen en verschillende software op je laptop kan gebruiken. Het apparaat is geschikt voor intensief gebruik en kan zware software draaien. Met het touchscreen scherm met een formaat van 14 inch kan je alles goed zien, maar kan je hem ook gemakkelijker overal mee naartoe nemen.

Acer Chromebook R13 CB5-312T-K7SP

Met de Acer Chromebook R13 CB5-312T-K7SP heb je een multifunctionele laptop in handen. Het heeft een 360° draaibaar toetsenbord en is daarmee eenvoudig om te toveren tot een tablet. Het 13,3 inch Full HD IPS scherm biedt haarscherp beeld, ongeacht de kijkhoek. Dankzij het 4 GB RAM- en 64 GB Flash-geheugen hoef je nooit meer lang te wachten tot deze Acer laptop is opgestart en kan je soepel met meerdere applicaties tegelijk werken. Dit gaat ook erg gemakkelijk met de touchscreen bediening.

HP Spectre X360

Als laatste is de HP Spectre X360 een fijne laptop met touchscreen. Het heeft een 13,3 inch Full HD beeldscherm en is uitgerust met Windows 10. Het heeft een Intel Core i7 processor, 16 GB aan RAM werkgeheugen en een 512GB SSD schijf. Deze laptop is ideaal voor wanneer je veel onderweg bent en kan je er overal bij pakken, zoals in de trein, in een café of tijdens een zakelijke bespreking. Daarvoor heeft hij namelijk een prettig formaat: groot genoeg voor prettig zicht en klein genoeg om hem overal mee naartoe te nemen en neer te zetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *