Een thuiswerkplek creëren? Dat doe je zo!

Als er iets is wat we hebben mogen leren van het coronavirus met de daarbij horende lockdowns en sluiting van allerlei voorzieningen, is het wel dat er op afstand veel meer mogelijk is dan we oorspronkelijk dachten. Nog nooit eerder stond een wereld zo met elkaar in contact zonder dat men in dezelfde ruimte was. Ook tijdens het werk heb je hier vast het één en ander van gevoeld. Nu we dan toch zo’n goede stap richting de toekomst hebben gezet, is het misschien ook wel handig om ook meteen een beetje te letten op de voorzieningen waar we dan écht mee te maken krijgen. Om deze- en vele andere redenen vind je in dit blog alle informatie die je nodig hebt om de optimale thuiswerkplek te creëren. Lees vooral gauw verder!

Verhoudingsgewijs indelen

Als iets bij zowel een bureau op kantoor als een bureau bij je thuis van belang is, is het wel dat je rekening houdt met de juiste verhoudingen. Door je armen rustig te laten rusten op het bureau gaat typen en klikken met je muis een stuk makkelijker en voorkom je eventuele klachten op termijn. Daarnaast is de verhouding van jouw gezicht tot het beeldscherm ook eentje die je goed in de gaten moet houden. Om optimaal te kunnen werken en toch zo min mogelijk last te krijgen van je ogen, zijn bepaalde verhoudingen op het internet te vinden. Deze verhoudingen hebben te maken met de grootte van het beeldscherm en daarom is het goed dat je dit even uitzoekt!

Meerdere beeldschermen

Een ander handig advies is om meerdere beeldschermen te gebruiken tijdens het werk. Door voortaan niet meer te hoeven zoeken tussen alle programma’s en te moeten switchen van tabblad, kun je een boel tijd besparen en kun je een stuk efficiënter werken. Zo zou je op het ene beeldscherm kunnen traden via Anycoindirect, waar je op je andere beeldscherm de koersen in de gaten kunt houden!

Kwaliteit is prioriteit

Last but not least: de kwaliteit van je producten. Als je gaat bezuinigen op zaken als je bureaustoel, je toetsenbord en natuurlijk ook je computer, weet je zeker dat je hier op termijn last van gaat krijgen. Doordat we nu allemaal steeds meer vanuit huis doen, is het verstandig om voor producten van kwaliteit te kiezen. Neem dus zeker een kijkje op het internet en betaal hier en daar misschien wat meer zodat je straks zeker bent van een topthuiswerkplek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *