Een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand

Ben je op zoek naar een nieuwe auto, maar zie je op tegen de hoge aanschaf? Dan biedt private lease uitkomst. De populariteit van private lease is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Voor een vast bedrag per maand kun je een nieuwe auto leasen waar alle kosten naast de brandstof zijn inbegrepen.

Waarom zou je een auto privé leasen?

Er zijn verschillende redenen te bedenken om te kiezen voor private lease. De belangrijkste redenen op een rij:

  1. Je hoeft geen spaargeld te gebruiken voor de aanschaf van een auto. Dit kun je dus gebruiken voor andere zaken of behouden als buffer.
  2. Je rijdt in een splinternieuwe auto.
  3. Wanneer je zelf een auto koopt heb je altijd te maken met afschrijvingskosten. Dit is inbegrepen in het leasetarief.
  4. Geen onverwachte onderhoud of reparatiekosten. Dit is ook gewoon inbegrepen in het leasetarief.
  5. Heb je pech? Met een private leaseauto ben je altijd verzekerd van pechhulp. Ook dit is inbegrepen in het leasetarief.
  6. Je bent allrisk verzekerd en in geval van schade kun je bij de meeste leasemaatschappijen rekenen op vervangend vervoer.

Wat zijn de nadelen van privé een auto leasen?

Er zij natuurlijk vele voordelen van private lease, maar ook een paar nadelen. De belangrijkste voor jou op een rij:

  1. Je gaat een financiële verplichting aan voor een bepaalde periode.
  2. De leasemaatschappij is eigenaar van de auto.
  3. Wanneer je een leasecontract aangaat, wordt je BKR geregistreerd.
  4. Rijd je meer kilometers dan is overeengekomen in je leasecontract? Dan moet je hiervoor een extra vergoeding betalen.

 

Hoe vind ik de juiste leaseauto bij de juiste leasemaatschappij?

Je hebt besloten om te kiezen voor private lease en nu begint dus het zoeken naar een leuke auto die past bij jouw budget. Private lease vergelijker Mijnprivatelease.com helpt jou hierbij. Op deze website staan alleen aanbieders met het Keurmerk Private Lease. Hierdoor ben je altijd verzekerd van betrouwbare voorwaarden en een all-in prijs waar echt alles is inbegrepen. Met de vergelijkingstool kun je eenvoudig een maandelijks budget invoeren en je krijgt vervolgens in één overzicht alle leaseauto’s te zien die vallen binnen dit budget. Vervolgens kun je meer informatie lezen over deze auto’s en alle prijzen zien van de verschillende leasemaatschappijen die deze auto’s aanbieden. Heb je een keuze gemaakt? Dan klik je op de prijs van de betreffende leaseauto en je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *