Een avond op pad met de mannen

Misschien heb je een lange week op kantoor gehad, of misschien heb je al een tijdje geen kans gehad om met je vrienden om te gaan – uhum Corona. Dat betekent dat het tijd is voor een mannenavond uit. Laat de dames thuis en ga met je vrienden de stad in om te genieten van een goede ouderwetse tijd.

Natuurlijk is een sportbar altijd een geweldige plek om een mannenavond uit te gaan, maar als je op zoek bent naar iets nieuws, bekijk dan enkele van onze favoriete ideeën voor een avondje met de jongens.

Word competitief

Elke vorm van competitieve sport of spel is een goede manier om een avond met de jongens door te brengen. Ga de bowlingbaan op om te strijden voor de hoogste scoren. Herbeleef je jongere jaren opnieuw in een lasergame-park of op de kartbaan. Of ga voor een casino avond en versla je vrienden op de ouderwetse manier. Tip: neem de poker regels even goed door voor je naar binnen stapt.

Ga naar een sportwedstrijd

Het kijken van een sportwedstrijd is een geweldige manier om de jongens samen te brengen in een ontspannen sfeer. Geniet van een goed potje voetbal met een glas bier en hotdog in je handen. Zelfs als er geen grote club in de buurt speelt, is het aanmoedigen van een club dicht bij huis ook ontzettend leuk!

Ga op je eigen persoonlijke brouwerijtour

Brouwerijen zijn de ultieme bestemming voor de jongens. Ambachtelijk bier wordt steeds populairder, wat betekent dat er steeds meer brouwerijen in de stad opduiken. De kans is groot dat je ze nog niet allemaal hebt bezocht. Waarom maak je geen lijst met brouwerijen in de stad en organiseer je je eigen barhopavond? Je kunt er zelfs een spel van maken door ze op het einde van de avond allemaal te beoordelen. Ik weet zeker hoe later in de dag het is, hoe hoger de score van dat biertje zal zijn 😉.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *