Deze iPhone past het beste bij jou

 

 

De nieuwe iPhone zit er al weer aan te komen, maar dat betekent niet dat de oudere modellen niet meer geschikt zijn. Sterker nog, misschien passen ze wel beter bij jou. Het gaat er dan ook niet om of je de snelste, nieuwste of duurste iPhone hebt, maar of je er een hebt die het beste bij jou past.

De oudste modellen

Hieronder vallen de iPhone 5s, iPhone 6 en de 6 plus. Deze toestellen zijn respectievelijk in 2014, 2015 en 2016 gelanceerd maar krijgen nog steeds software updates. Het zijn oudere toestellen en voeren de basistoepassingen zoals bellen, versturen van berichten en het uitvoeren van simpele apps goed uit. Je moet echter niet meer verwachten van het toestel. Vergeleken nieuwere toestellen zijn ze langzamer en zullen ze sneller leeg zijn.

Niet oud en niet nieuw

Denk aan de iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 en iPhone 7 plus. Als je verwacht dat je telefoon moeiteloos de basistoepassingen uitvoeren, de meeste apps kan draaien en niet teveel kost zijn deze toestellen voor jou ideaal. De camera maakt zeer degelijke foto’s, maar het verschil met de nieuwste modellen zijn goed te zien. Als jij een iPhone wilt die alles doet wat hij moet doen op een goed niveau en heb je geen behoefte aan de extra functies? Dan zijn deze zeer geschikt voor jou.

Nieuwste modellen

Met de iPhone 8, 8s,iphone X en de Iphone SE kom je niks te kort en haal je alles uit je smartphone. Ze werken snel, zuinig en bezitten over geweldige camera’s die maar voor weinig telefoons onderdoen. Ook zitten er extra functies op als draadloos opladen en voor de iPhone X een facescan. Als je het nieuwste van het nieuwste wilt en je telefoon vaak gebruikt zijn de nieuwste modellen een must.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *