De voor- en nadelen van een inground trampoline

Dus je hebt besloten om een ​​trampoline te kopen en denkt dat een in de grond geplaatste trampoline misschien wel de beste optie voor jou is. Of u nu bang bent voor letsel, denkt dat uw tuin er beter uitziet, of denkt dat ze gemakkelijker te onderhouden zijn, u zult merken dat u niet helemaal correct bent. Dat gezegd hebbende, er zijn voordelen en manieren waarop u enkele van de grootste zorgen die met een trampoline in de grond komen, kunt aanpakken.

Veel voorkomende misvattingen

Het eerste dat u moet begrijpen, is dat een trampoline inground niet inherent veiliger zijn dan die op stelten. Houd er rekening mee dat het doel van een trampoline is om een ​​persoon enkele meters de lucht in te lanceren, soms tot wel 10 meter boven de grond. Als je van de trampoline valt en vanaf die hoogte de grond raakt, kun je jezelf nog steeds bezeren.

Je kunt niet zomaar een gat graven en de trampoline erin stoppen. Er zijn een aantal overwegingen waarmee u rekening moet houden bij het installeren van uw in de grond geplaatste trampoline, inclusief erosie en drainage. Als het gat waar je je trampoline in hebt laten zinken instort tijdens een regenbui of vol water raakt, heb je geen trampoline meer in de grond. Je hebt een gedeeltelijk begraven of gedeeltelijk verzonken trampoline, en geen van beide is zo leuk.

U moet er ook rekening mee houden dat onderhoud niet eenvoudiger is omdat u niet de onderdelen ziet die moeten worden onderhouden. Het is nog steeds belangrijk om ervoor te zorgen dat de stelten die uw trampoline tot op de grond ondersteunen niet zijn verroest of gebroken, dat ze rechtop blijven staan ​​en niet door rubberen stoppen onderaan steken. De onderkant van uw trampoline blijft aandacht nodig hebben , wat betekent dat u de trampoline af en toe uit de grond moet tillen om ervoor te zorgen dat alles in topvorm is.

Dit wil niet zeggen dat trampolines in de grond niet geweldig zijn en niet ongelooflijk leuk kunnen zijn, maar ze vereisen wel meer werk dan de meeste mensen denken.

Voordelen voor ondergrondse trampolines

Een trampoline in de grond heeft een aantal voordelen. Ten eerste is het een stuk eenvoudiger voor kleine kinderen of oudere volwassenen om erop of eraf te stappen. Hoewel je bij de meeste bovengrondse opstapjes een trap kunt toevoegen, vereist het nog steeds behoorlijk wat klimmen en kan het vooral moeilijk zijn als iemand al op de mat stuitert.

Ten tweede zijn er een aantal decoratieve ideeën die niet beschikbaar zijn voor bovengrondse trampolines, waardoor uw trampoline een integraal onderdeel kan worden van uw landschap in de achtertuin. Hoewel bovengrondse modellen niet helemaal niet decoratief kunnen zijn, stellen de in de grond liggende modellen zich open voor meer opties.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *