De tofste nieuwe games om eens uit te proberen

Het gevoel dat jij je op een legerbasis bevindt of dat je een suikerpopje kan maken. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Namelijk het spelen van games. Mensen kunnen er zo in op gaan dat ze de realiteit vergeten. En voor sommige is dat erg fijn. Juist om die reden vertel ik jullie de tofste games om uit te proberen.

Wat maakt gamen zo aantrekkelijk?

In games kun je zelf bepalen hoe bijvoorbeeld je leven eruit komt te zien en je neemt je eigen beslissingen. Misschien is dat de reden waarom gamen zo verslavend is voor mensen?

Naar aanleiding van een onderzoek blijkt dat de volgende onderdelen het gamen aantrekkelijk maken:

-Er is een bepaald soort afzondering van de wereld die je krijgt tijdens het gamen. Dat noem je ook wel een flow: en voor een gamer kan je geconcentreerd bezighouden met een game belonend en prettig voelen.

-games vervullen ook psychologische behoeften:

  1. Verbondenheid: je bent sociaal bezig met andere gamers
  2. Autonomie: Je kan zelf je eigen keuzes maken
  3. Competentie: Het bereiken van doelen en bepaalde vaardigheden snel aanleren

-De gamer kiest ervoor omdat het in zijn behoeften voorziet, zoals onder andere sociale contacten.

De beste pc-games

  1. The witcher 3: Wild hunt. Het blijkt een wat oudere game te zijn, maar het is nog steeds een van de beste games om te spelen. Er zit veel content in de game en het is een echte tijdsdoder. Deze game wordt door sommige gezien als de beste PC game
  2. Dark souls 3. De game is niet zo lastig als de andere games, maar het is een goede game om te spelen
  3. Het is duidelijk waarom Control de game wereld heeft veroverd. Het creatieve team werkte heel erg hard aan de lastige details die er waren. De game lijkt heel erg op een film avontuur. Het is een geweldige uitdaging en het lijkt alsof je er zelf bent.

Watch dogs legion

De makers van het spel Watch Dogs Legion hebben een beeld gecreëerd als een versie van Londen In de toekomst waarbij de Brexit, zelfrijdende auto’s en dergelijke technologische ontwikkelingen voor problemen gezorgd hebben.

De maker van deze game probeerde al een hele tijd naast de Assassins creed nog een grote reeks te maken. Als speler van de game kruip je in de huid van een hacker die alle technologie kan misbruiken. Maar dit keer kun je je eigen leger samenstellen waar je controle over hebt. Dus eigenlijk honderden persoonlijkheden in 1 game.

Je kunt veel informatie van de personages te weten komen. Uiteindelijk moet het een gevoel geven dat je er zelf bent en dat je zelf echt in de stad leeft. In deze game zijn de gevolgen na de Brexit heftig.  Mensen werden gedeporteerd en er werd gekeken of je uit Europa kwam. De zelfrijdende auto heeft ook veel invloed gehad. Voor het taxibedrijf staan oud-medewerkers die roepen dat hun baas mensen rechten schendt door hen te vervangen met machines. Deze game kan de gevolgen van de technologie laten zien.

Het is een game die aan te raden is. En maak zelf mee hoe de toekomst eruit komt te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *