De seksspeeltjes van 2021

Ben jij benieuwd naar de nieuwste seksspeeltjes van 2021? Anno 2021 zijn er overal nieuwe innovaties en zo ook in de seksindustrie. In dit blog neem ik je mee in de nieuwste sekstechnologieën van 2021 en zorg ik ervoor dat jij je ultieme climax binnen no-time bereikt.

 

Long distance

Door digitalisering van de wereld wordt het steeds makkelijker om op afstand een relatie te hebben. Om pit in de relatie te houden is het altijd belangrijk om elkaar ook seksueel te blijven verrassen. Nu kennen we natuurlijk allemaal wel de bekende­­ mogelijkheden zoals sekstexten of stiekem een seksuele foto te sturen gedurende de dag om je partner te verrassen. Maar anno 2021 is er ook een nieuwe manier om elkaar op afstand te verwennen, long distance seksspeeltjes. Hierbij kan gedacht worden aan een vibrator die op afstand te besturen is of een eitje dat in de vagina wordt geplaatst waarna met afstandsbediening de trillingen kunnen worden geactiveerd. Wil je dus je lange afstandsrelatie spannend houden? Bestel dan vandaag nog een vibrator met afstandsbediening om jou liefje te verwennen.

 

Tarzan dildo

Voor sommige erg bekend door de serie van seks in the city, de tarzan dildo ofwel the rabbit. De tarzan dildo beschikt niet alleen over een dildo die vaginaal kan penetreren maar over nog een bijzonder klein rechtwerpig stuk. Dit stuk van de dildo wordt op de clitoris gezet terwijl je door de dildo wordt gepenetreerd. Het extra stuk zorgt voor trillingen waardoor de clitoris optimaal wordt gestimuleerd. Hierdoor zul je niet alleen vaginaal gepenetreerd kunnen worden maar ook kunnen klaarkomen door je clitoris. Immers is wetenschappelijk bewezen dat 80% van de vrouwen niet kan komen zonder aanraking van de clitoris.

 

Anaal vibrator

Ja je hoort het goed, de anaal vibrator! Anale seks is door de jaren heen alleen maar populairder geworden en niet alleen in de gayscene. Vele hetero koppels anno 2021 zijn ook vaak in om anale seks uit te proberen. Echter kan dit heel spannend zijn en willen de meeste eerst voelen hoe het is voordat ze het met een partner doen. Dit is te zien in de trend anaal vibrators met afstandsbediening. Door een anaal vibrator te kopen met afstandsbediening kun je thuis een anale dildo uit proberen met vibrerende functies. Ideaal om met een afstandsbediening te besturen en je limieten op te zoeken.

Geplaatst onder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *