De nieuwste trends: Samsung The Frame en LG Knock knock koelkasten

Iedere periode heeft zo zijn eigen trends. Sommige zijn van korte duur, andere blijven jaren gelden. Je kunt denken aan trends op het gebied van mode, series of interieur, maar ook voor elektronica. Op dit moment zijn er een aantal duidelijke trends te zien. Twee daarvan zullen in deze blog beschreven worden: De Samsung The Frame en de LG Knock knock koelkasten.

Samsung The Frame

‘TV when it’s on, art when it’s off’. Dat is de beknopte uitleg van de Samsung The Frame televisies. Met deze televisies voeg je inspiratie toe aan jouw interieur en zorg je ervoor dat jouw televisie er altijd mooi uitziet, ongeacht of hij aan of uit staat. Bovendien heeft het een hoogwaardige QLED-beeldkwaliteit. 

Wat The Frame zo stijlvol maakt is dat hij een mooie lijst heeft die je ook in een kunstgalerie terug zou kunnen vinden. Deze lijst is in verschillende kleuren te verkrijgen, waardoor hij altijd bij jouw interieur zal passen. Dankzij de kleine magneten kan je ook tussendoor van stijl veranderen. Dankzij de No Gap Wall-Mount hangt The Frame strak tegen de muur, net als jouw andere schilderijen en fotolijsten. 

Maar niet alleen de lijsten maakt The Frame erg bijzonder. De Samsung televisies zijn is namelijk voorzien van meer dan 1200 kunstwerken die worden weergegeven als het toestel uit staat. Daardoor heb je nooit meer een zwart vlak aan jouw muur hangen. Je kunt kunstwerken van de beste internationale kunstgalerieën vertonen, die je beheert in de Art Store. Wil je niet steeds naar een nieuw schilderij hoeven zoeken? The Frame onthoudt jouw smaak en stijl en doet aanbevelingen voor andere kunstwerken. Ideaal! 

Naast kunstwerken kan je er ook jouw persoonlijke afbeeldingen op weergeven. Deze zet je eenvoudig vanaf jouw smartphone of met een USB-stick op The Frame. 

Knock Knock koelkasten

De officiële naam van deze koelkasten is InstaView Door-in-Door. Deze innovatieve koelkasten van LG hebben een modern uiterlijk met nog modernere functies. Wat deze koelkasten zo bijzonder maakt, is dat je van buitenaf de binnenkant kan bekijken. Dat klinkt gek, maar het is echt zo. De koelkast heeft twee openslaande deuren. De bovenkant van de rechterdeur heeft spiegelglas. Klop hier twee keer op en je ziet de binnenkant van de koelkast. 

Het ziet er gaaf uit, maar heeft ook een diepere gedachte: gemiddeld wordt 66 keer per dag een koelkast geopend, waarbij veel koele lucht vrij komt. Wanneer je de deur sluit, moet hij weer opnieuw verkoelen. De producten die erin staan worden daardoor vaak blootgesteld aan temperatuurschommelingen en het kost veel energie om steeds opnieuw te koelen. Dat is niet zuinig. 

Met de InstaView Door-in-Door koelkast kan je van tevoren bekijken wat je wilt pakken en waar dat product staat. Daardoor hoeft de deur van de koelkast maar even open te staan en verlies je weinig warmte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *